Svangerskapskontroll uke 38

Da har vi nok en gang vært på svangerskapskontroll, og jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå. Til min store lettelse gikk det helt fint, og alt er topp med både meg og lillegutt!

Blodtrykket er fortsatt perfekt, jeg har lite vann i kroppen, blodprøven og urinprøven var fin-fine, og jeg er i veldig bra form ellers også 🙂 Symfyse målet (størrelsen på livmoren) har økt til litt over grensa, men det er ikke farlig. Det har heller ikke noe å si på størrelsen til babyen! Hjerteslagene hans lå mellom 150 og 160 slag i minuttet, men så aktiv som han er hele tiden ble jeg ikke overrasket over at det lå så høyt 😛 Hodet til lillemann ligger fortsatt godt plantet nedover, og i følge legen er det ingen fare for at han skal snu seg før fødsel! WO-HOO!!! 😀

Alt i alt var det en veldig positiv kontroll, og fra nå er det ukentlige kontroller frem til fødsel. Så neste onsdag er det tur til legen på nytt, og håper det går like bra som i dag! Håpet er jo at Tigergutt har kommet før den tid, men tviler litt på det. But then again, det er jo tross alt fullmåne i morgen, og da kan jo alt skje 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s