Siste runde med shopping!

I dag har sambo fått lønn, og som den fantastiske mannen han er tar han meg med på shopping. Vi skulle egentlgi bare kikke på barnas hus å se hva slags tilbud de hadde, og lure mannen min hadde allerede ringt og lagt av vognen jeg har ønsket meg i sort. Han sa ikke noe om det til meg, så jeg ble mildt sagt tatt på sengen da han sto i kassa å sa vi skulle ha vogna i dag! I tillegg til vogn kjøpte han stelleveske i samme stil som vogna (også i sort), badebalje med stativ og støtte babyen kan sitte i (og som har Tigergutt fra Ole Brumm som motiv på siden 😀 ), stor ammepute og Avent brystpumpe. På apoteket kjøpte han sinksalve til babyen og salve jeg kan ha på brystvortene om de blir såre etter amming. Snille mannen min ordner opp!!! Så da kan jeg jo legge ved oppdatert liste over hva vi har og ikke har 🙂 (saueskinn hadde vi kjøpt i dag om de ikke hadde vært utsolgt)

Hva vi har:

Bilsete og base
Vugge/sprinkelseng
helsetepper
Dyne
Sengesett
laken
madrass til seng
gulpekluter
smekker
bleier
Ammeputer
brystpumpe
vaskekluter
badehånduker
vippestol
Baby björn Bæresele
Bæresjal
Diverse babyklær
sokker
Tykk dress
Tåteflasker (både plast og glass)
Tøybleier
Luer
Tøfler/babysko
Bleiebøtte og refill
Smokk til nyfødt
Nesesuger
Våtservietter
Stelleunderlag
Babyolje, sjampoo og salve
Kosebamser
Vognpose
Tepper
Treningsmatte så han kan ligge på gulvet (får med mamma og stemor når de kommer neste gang)
Morsmelkerstatning (just in case)
Lekegrind
Vogn + regntrekk til vogn
Badebalje og stativ
Stelleveske
Rens til navlen
Stellebord

Hva vi mangler:

Babygym
Saueskinn
Trevugge (ikke at vi trenger det, jeg syns bare det er så koselig)Stellebord/stellepute

2 tanker på “Siste runde med shopping!

 1. Hei Tone! Nå er det lenge siden jeg har vært innom her. Så lenge at jeg bare såvidt rekker å ønske deg lykke til før det setter igang! 😉

  Håper alt går vel med fødselen!

  Og for en imponerende utstyrsliste..! Hadde ikke kommet på halvparten engang jeg. Hehe! 😀

  • Heisann!!
   Velkommen tilbake, og takk for lykkeønskninger 😀 Håper det setter igang snart!

   Vi har vært heldig som har fått utrolig mye, men føler liksom nok er nok nå. Trengs det mer nå har vi ikke plass! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s