Babyshower

I går ble det arrangert babyshower for lille Tigergutt, og vennegjengen dukket opp mannsterke! Vi var vel til slutt ca. 16 stk, og alle hadde med gaver til meg og lillegull (mest til lillegull heldigvis)! 😉 Noen hadde til og med bakt muffins!! Kalaset ble holdt på vår kjære stamplass Dr. Jekylls, og vi begynte festen kl. 16 så den høygravide skulle greie å holde ut en stund! Vi fikk utrolig mye fint til knøttet, og jeg var så heldig å få herlige klær til å ha på sykehuset og beste gaven av alle: Yantra combo kit! Ryggen min er in love! Jeg er jo stor fan av spikermatta, men den må man jo ligge på. Ene beltet som var med her kan knytes rundt livet, og det er herlig å ha på når jeg sitter i lenestolen! Hodeputen som var med er også allerede flittig brukt 😉 Tigergutt fikk masse fine klær og mye praktisk utstyr. For en fantastisk vennegjeng jeg har!! 😀

Dette ble da min siste store sosiale sammenkomst før babyen kommer (og sikkert en stund etterpå) så setter utrolig pris på at så mange kom. Jeg ble oppdatert på en del sladder, fikk høre hva som har skjedd med alle siste månedene som jeg har gått glipp av, og alt var bare velstand. Jeg er et lykkelig menneske i dag, som ser mer og mer frem til å få en liten tass inn i livet mitt 🙂

Tusen takk for en fantastisk kveld, kjære venner!! 😀

6 tanker på “Babyshower

    • Takk! Må si jeg ble veldig overrasket, men føler meg som verdens heldigste akkurat nå 😀 Lille Tiger’n får mange flotte tanter og onkler 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s