Dårlig samvittighet

Det å gå gravid er en evig kamp mot dårlig samvittighet. Tror du meg ikke? La meg forklare…

Når man er gravid har man plutselig en liten unge å tenke på som lever inni deg. Babyen får i seg alt du spiser og drikker, føler samme stress som du gjør, deler blod med deg, og er avhengig av deg for å utvikle seg. Uanett hva jeg drikker eller spiser nå tenker jeg på hvor mye fett, sukker og andre ekle saker som er i maten som kan skade babyen. Jeg har dårlig samvittighet fordi jeg ikke trener pga bekkenløsningen, for at jeg stresser for mye, og fordi jeg føler jeg ikke er forberedt på det å bli mor.Hele svangerskapet er derfor en eneste lang reise med dårlig samvittighet, og det blir garantert ikke bedre etter at Tigergutt er født. Da blir det nok mye av det samme, men på litt andre områder. Jeg har ikke opplevd de områdene enda, så jeg nøyer meg med å plage meg selv med dårlig samvittighet ovenfor babyen i magen til han kommer ut.

Så har man også en samboer man får dårlig samvittighet ovenfor. Siden jeg har lagt på meg en del i svangerskapet (det er jo ganske normalt) føler jeg at jeg svikter ham siden han ble sammen med en ganske så slank og sexy kvinne. Nå må han holde ut med en ikke så slank og sexy kvinne, men en hormonell hval som har så stor mage at hun ikke får på seg skoene sine selv lenger. Jeg er mye sliten og har derfor mistet en god porsjon humor, og det går da utover min kjære som liker å tulle og tøyse. Jeg setter pris på tullingen og tøysingen til vanlig, men av en eller annen grunn reagerer jeg feil nå som jeg er gravid, og jeg skjønner ikke hvorfor. Han er jo morsom!!

Så et svangerskap er egentlig bare en lang reise med masse dårlig samvittighet, og det er ikke en damn shit jeg kan gjøre med det. Jeg føler meg som en dårlig mor og dårlig kjæreste, og jeg føler meg som en elendig venn som ikke har overskudd til å ta så mye kontakt med folk som jeg hadde før. Jeg føler meg tykk, stygg, grinete og bitchy. Kjempe kult! (NOT) 😦

Det blir vel ikke bedre jo nærmere vi kommer termin.. Får bare håpe de i rundt meg overlever noen uker til 😛

4 tanker på “Dårlig samvittighet

 1. Elsker deg uansett kor bitchy og grinete du er eg Tone!;) Dessuten, du er IKKJE verken tjukk eller stygg! Du er verdens nydeligste gravide kvinne, og eg synes både magen og heile du er fantastisk. Snart er den lille gutten ute, og kroppen din kommer til å komme tilbake til sin vante form fort som bare det! ❤

  • Godjenta mi! ❤
   Var så sinnsykt koselig å ha deg på besøk her om dagen!! Gleeeder meg til jeg får deg til byen! 😀
   Kroppen kommer nok tilbake. Er bare uvant å se seg selv så "stor", og hormoner gjør ikke ting bedre 😉
   Love u long time my darling! ❤

 2. Ingen er forberedt på å bli foreldre, men vi har allikevel oppfostret generasjoner på generasjoner med flotte mennesker. Tror ikke du og samboeren er noe unntak her. 🙂

  • Vi kommer nok inn i rutinene så snart han er født, men lillegutt er vanskelig å forholde seg til når han ligger inni magen 😛
   Men vi kommer nok til å greie det på samme måte som våre generasjoner før oss har gjort 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s