Dagen i dag…

… har vært som de fleste andre dager for tiden, med noen få unntak. Vi har hentet gavepakken fra Libero i dag, og der var det mye fint til lillegull!! Lue, bleier, våtservietter osv som man trenger og som koster penger, så det gjør ikke noe å få slike ting gratis 😉 I tillegg fikk jeg meg to nye bukser og en ny bluse av samboer fordi han syns så synd på meg. Vekta har passert 70 kg, så ingen bukser passer lenger! Men jeg vet jo hvorfor jeg går opp, så jeg har ikke så mye å klage over. Er kun min egen feil at jeg ikke greier å holde meg unna kaker, o’ boy, kakao osv… Nå står muffinsene i ovnen (kl.00.00 😛 ) og jeg kan nesten ikke vente til de er spiselige!! mmm… Halvparten blåbærmuffins, og halvparten sjokolademuffins… mm…

Nå koser jeg meg med en liten Tigergutt som liker å presse foten mot siden min så han kan bli kilt på beina (har han etter faren) og en stk. fornøyd samboer i lenestolen + Americas funniest homevideos som min kjære har tatt opp på get-boksen. Livet er absolutt levelig akkurat nå! Bare 5 uker til Tigergutt kan tenke på å komme ut, så nå skal jeg bare kose meg frem til da 😉

God helg alle sammen!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s