Verdens beste hikke!

Alle vet hvor irriterende det er å hikke. Det er noe som ikke finnes mening med, og som man ikke har bruk for what so ever! Men når du er gravid kommer det en ny type hikke. En hikke du ikke har kontroll på, en du ikke kan holde pusten for å få vekk. Den er heller ikke irriterende, den er bare herlig! Den kalles verdens beste hikke og den kommer når jeg spiser eller drikker noe.

Når babyen i magen hikker kan jeg bare sitte eller ligge og kose meg med å kjenne de små rykkene. Det er nok sikkert irriterende for babyen å hikke, men for en mor er det verdens beste følelse, og et fantastisk tegn på at babyen lever og har det bra i magen min! Jeg elsker denne type hikke!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s