Preggos night out!

Når man er høygravid/nærmer seg høygravid er det ikke så lett å stikke på fest. Det er heller ikke lett for enkelte å forstå at fest ikke er så lett å stikke på, og det er mye som må tas hensyn til når man har en liten en i magen. Det å bruke lang tid på å ordne seg, pynte seg og sminke seg for å stikke på en fest der du kanskje holder ut en times tid er ikke noe moro, og når man kommer dit er man avhengig av å komme så tidlig at man har sitteplass. Får man ikke sitteplass er bekkenet fucked etter et kvarter, og man må lide seg gjennom uutholdelig smerte helt til man vagger seg hjem. I tillegg er man nervøs for at noen skal snuble borti magen (en risk i et rom fult av fulle mennesker) og magen blir liksom bare i veien. Så får å gi det et kort sammendrag: Det å feste som gravid er ikke noe moro! Men det er jo ikke noe moro å sitte alene en lørdagskveld heller, så da tar the preggos sakene i egne hender 😉

Jeg er på et mamma-forum der man møter mange spennende og hyggelige mennesker i samme situasjon som man selv er i. Jeg har fått god kontakt med flere, og facebook er alltid et genialt medium når det kommer til å skaffe seg nye venner. I går planla jeg alene-kveld hjemme, selv om jeg var invitert i stort bursdagsselskap. Jeg hadde ikke energi til å stelle og ordne meg for bare en liten stund, så da tenkte jeg å la det være. Så ser jeg en status på facebook fra ei som også hadde planer om hjemme-kveld, selv om det ikke fristet så mye. Jeg hadde ikke møtt henne personlig før, så jeg tenkte at hun kunne jo komme hit 🙂 Det endte med at hun dukket opp en time senere, og skravla vår gikk vel stort sett i ett mens hun var her! Veldig koselig! Hun har termin 3 uker før meg, så vi har jo mye å snakke om 😛

Etter en stund fikk begge lyst ut en tur, så vi endte opp med å ta t-banen til Fridays. Vaktene jeg kjenner der fikset bord til oss, og disket opp med brus og alkoholfrie jordbærdrinker. Vi satt å koste oss ute på byen, med magene trygt plassert unna folkemengden! Gutta våre (vi får begge gutter) romsterte rundt i magene våre, og likte seg tydeligvis på fest 😀 hehe..

Etter noen timer fulgte jeg henne til toget hennes, og gikk tilbake for å prate med noen kjentfolk mens jeg likevel var i byen. Etter en stund kom en kompis av samboeren, og han var tydeligvis sjåfør i går, så han tilbudte meg å kjøre meg hjem. Jeg sendte hademelding til min kjære, og krabbet meg hjemover, med så kraftige kynnere at jeg ble nesten bekymret for at det var rier! Jeg kollapset på sofaen, og sov der til samboer kom hjem fra jobb. Vi satt å pratet litt før vi fant sengen, og etter å ha lagt meg til rette i armene hans sovnet jeg med et stort smil om munnen.

Preggos night out is fun!!! 😀

4 tanker på “Preggos night out!

 1. Det er bra du koser deg Tone, og gjør ting på de premisser hvor ting er bra for deg og din 🙂 Det er kanskje leit å innse at man kanskje kommer på litt andre baner enn mange andre i vennegjengen når man venter en liten en, men før eller siden så vil nok flere komme i akkurat samme situasjon hvor de venter en liten en 🙂

  • Ja det er viktig å kose seg når man kan, og ta ting i sitt eget tempo. Det viktigste for meg er jo å vite at vennene mine er der for meg, og det er de jo selv om jeg ikke kan feste med dem så mye lenger 😛 hehe..
   Jeg gleder meg i alle fall til flere i gjengen begynner å produsere så dere kan arve ting fra oss! 😀

 2. så bra dere koste dere!!
  Fint å bli kjent med folk fra MN:D
  Da har man mye til felles:D
  Hadde jeg bodd nærmere så ville jeg å blitt med!

  • Du er hjertelig velkommen til å joine når det måtte være 😀
   Tror vi trengte en nigt out i preggo-tempo. Kjedelig å sitte mye inne! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s