Livet leker!!

Da begynner ting å se bra ut! Leiligheten ble tatt over på fredag, to dager før tiden, og min elskede samboer har begynt å flytte inn allerede! Vår nye seng er på plass (men han sier han ikke vil sove der før jeg kommer hjem slik at vi får første natt i nytt hjem sammen) , sacco’n er satt i stua, og vi har fått oss flunkende nytt kjøleskap med fryser nederst og masse kule funksjoner for bare 1000,- grunnet gode kontakter!! Den flotte induksjonskomfyren funker som den skal, oppvaskmaskinen funker som den skal, og min kjære kan endelig snart hente sin herlige 52″ flatskjerm tv om ikke lenge! Han har begynt å flytte kasser, og han har kjøpt inn basic stuff til badet til vi får baderomsutstyr med mamma.

I tillegg er alt av småting kjøpt inn til babyen, så nå er det bare de store tingene igjen! Vi har fått arvet masse fine klær, og fått mye nytt fra familien. Det blir shopping om ikke lenge, og det er utrolig deilig å vite at pengene står klare på sparekonto så det er bare å dra kortet uten å bekymre seg for budsjettet! Jeg er fortsatt hjemme hos familien, og jeg har fått beskjed fra samboer at jeg ikke lenger bor i gamle-leiligheten. Jeg har visst flyttet ut jeg 😉 hehe.. Flinke mannen min!!

Nå som jeg er 30 uker på vei med lille Tigergutt er det bare mellom 8 og 10 uker til den lille kommer, og det blir utrolig digg å få han ut!! Bekkenløsningen plager meg, men ikke mer enn at jeg fungerer til det jeg skal fungere til. Krykkene er en velsignelse når det er som verst, så da overlever man litt smerte 🙂 Tigergutt er like aktiv som før, men med litt andre typer bevegelser siden det er ganske liten plass der inne nå. Nå er det mer glidende bevegelser og ikke de harde sparkene. (de er der de også, men i mye mindre grad)

Jeg gleder meg syyykt til å komme hjem på mandag, frisk og opplagt, og veldig klar til å begynne å innrede vår flotte nye leilighet! Jeg elsker å pakke ut og lage system, og min kjære har gitt meg fullt ansvar for kjøkkenet så jeg får det som jeg vil. Det er jo tross alt jeg som er kokken i huset! 🙂

Nå er det grilling med familien på terrassen, og sol og sommer spiller søt musikk rundt oss på alle kanter!

Ha en flott helg alle sammen!! 😀

4 tanker på “Livet leker!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s