Flytting på gang!

Da har vi endelig kommet inn i ny leilighet, og den er mye finere enn jeg husket!! Min kjære har stått på som en helt mens jeg var hos familien, og fikk flyttet alle kassene mine, tv’n, kjøleskap, vaskemaskin, sacco’n og sengen vi kjøpte hos svigers. Alt dette på èn helg!! Jeg har fått pakket ut nesten alt kjøkkenutstyret, og er ferdig med å legge inn klær i vår nye, svære skyvedørsgarderobe. 🙂

I går var vi på shopping og handlet inn bokhyller med glassdører, skohylle, kjøkkenbord og kjøkkenstoler, litt kjøkkenutstyr som manglet, to hagestoler vi kan sitte i til vi får kjøpt sofa, tørkestativ (så har vi to) og internettboks. Nå har vi koblet til GET-boksen og har plutselig mange fine kanaler, og så bestiller jeg en kanalpakke til i løpet av noen dager. Internetten er oppe og går, og den er RASK!!! Her er det ikke mye tenking på nye websider nei! 😀

Eneste skår i gleden er at sengen vi kjøpte av svigers lukter litt røyk, noe som setter seg i sengeklærne og i rommet så det lukter litt askebeger. Jeg fryktet det kom til å skje siden de røyker veldig mye inne (ikke på soverommet da) sli kat det trekker inn i madrassene. Noen som har forslag til hvordan man kan rense sengen hjemme for å få bort lukt?

Kjøleskapet og fryseren funker som en drøm, og det er så deilig å ha ordentlig kjøkken igjen! Min kjære skrudde opp bord og stoler med det samme vi kom hjem fra byen, så nå kan vi sitte å se ut vinduet på naturen og fuglene mens vi spiser frokost. Livet er herlig!!

Nå skal jeg bare nyte livet i den fine leiligheten vår, og nyte det å kunne bevege seg rundt uten å dulte borti noe med magen! 😀

4 tanker på “Flytting på gang!

 1. Høres herlig ut!! Jeg er så glad på dine og din kjæres vegne!!! Godt for dere å endelig ha en fin leilighet og forberede familieforøkelse i.
  Ser dere for meg foran kjøkkenvinduet på det fine kjøkkenbordet. Og så håper jeg det blir fine dager å kunne nyte på altanen.

  Når det gjelder sengen og lukta burde dere om morgenen spraye på en spesiell «fjern lukt» spray (fås bl.a. kjøpt på malerforretninger o.l.) og la det virke noen timer. Dersom dere gjentar det et par tre dager, tror jeg mye vil være bedre. Kan hende dere må gjenta etter en stund, men til slutt vil det slippe. Jeg måtte bruke en sånn spray i leil oppe i Parkvegen på strievegg, og den kunne brukes på stoff også. Kan sjekke hva det heter når jeg er hjemme igjen. Den være gudd! Og nesten luktfri, ikke farlig på noen måte.

  Ringer om dette i kveld vennen!!

  GOD kos!!

  • Så koselig kommentar, mamma! Var så koselig å være hjemme på ferie og få sett hele gjengen igjen! (minus lillesøster da)

   Kjøkkenbordet ble kjempefint, og passet helt perfekt inn på det fine kjøkkenet! Deilig å sitte der å kunne se ut! 😀
   Vi får prates når du ringer i kveld, så får jeg få litt mer info om den sprayen. Verdt å prøve!! Det er ikke veldig ekstrem lukt, men nok til at jeg som er gravid og ikke-røyker plages litt.. hehe.. Fint skal det være 😛

   Stooor klem!!

 2. Gratulerer med ny leilighet og innflyttingen.

  Det er flere «kjerringråd» på hvordan man blir kvitt røyklukt fra bl.a. madrasser. Eddik er et som går igjen, men jeg ville vært forsiktig med å spraye på noe uten å være 100% på at det gikk vekk også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s