Sokker og sko er overvurdert

Magen begynner bli stor nå som jeg nærmer meg 30 uker med stormskritt, og det merkes på flere områder. Det å rulle ut av sacco’n krever større  gulvplass enn før, jeg kan ikke smyge meg forbi noen lenger for magen kan ikke trekkes inn, og magen rommer tydelig plass til større mengder mat! Men der det merkes aller best er når jeg skal ta på meg sokker eller sko. Det er rett og slett umulig!!!

Når jeg er hjemme i Oslo er det samboeren som må trå til som personlig hjelper og ta på meg sokker og sko siden jeg ikke får det til selv. Grunnen til at jeg ikke får det til selv er jo fordi en så stor mage ikke er elastisk og myk, så når jeg bøyer meg fremover er det noe som stopper meg. En baby, av alle ting! Her i hjembyen derimot, er det ikke så lett. her må jeg greie meg på egenhånd, og det er ikke bare bare!!

I dag tidlig satte jeg meg på sengekanten etter en dusj og skulle liksom ta på meg sokkene. Jeg prøver å bøye meg ned èn gang, så en gang til. På tredje forsøket retter jeg meg opp og tenker for meg selv «er det verdt det? Er det SÅ viktg med sokker?» Konklusjonen ble enkel og grei:

Sokker er overvurdert!! 😛

2 tanker på “Sokker og sko er overvurdert

  1. Haha, ler her jeg sitter nå! Kjenner det igjen, husker spesielt det med å smyge seg forbi kafèbord, knuste noen kaffekopper den tiden.. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s