Summer you said?

I Oslo har vi hatt tidenes sommer i år, og jeg har kost meg masse! Det har vært sol siden mars, og temperaturer man fint kan leve med siden mai. I hjembyen derimot, er vi ikke like heldige! Familien har klaget over tidenes verste sommer, og det får jeg se med egne øyne nå. Det er regn, regn og atter regn. Hadde det i det minste vært varmt, men neida! Her er det temperaturer på rundt 13 grader, og jeg føler virkelig at høsten har kommet.

Lillegutt trives i alle fall nå som det ikke er så varmt, og han er like aktiv som han pleier å være. Snille gutten min sover fortsatt om natten og er våken om dagen, så jeg får i alle fall nok søvn! Og det er bra, for nå begynner trøttheten jeg følte i begynnelsen av svangerskapet å komme tilbake med full kraft, og jeg trenger mye mer hvile nå enn jeg vanligvis gjør. Det tar på å dele energien min med en aktiv liten tass. 😛

Det er deilig å være hjemme med familien, mne det er jo fullt hus her! I tillegg til mamma, stemor og lillebror er onkel på besøk, og to tyske venner og datteren deres på 11 år. Lillesøster er å besøker kjæresten sin hele sommer, så det er heldigvis et ekstra soverom her! Tror det hadde blitt trangt hvis ikke! Skulle ønske samboeren kunne være her også, men han har sikkert bare godt av 10 dager uten den hormonelle gravide kjæresten sin.. hehe… Vi overtar leiligheten dagen før jeg kommer hjem, så han er sikkert ivrig etter å komme igang med flyttingen også 😉

Nå skal jeg sitte å kose meg med film og sjokoladekake og nyte resten av ferien min hjemme, mens jeg gleder meg til å komme hjem til Oslo og min kjære igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s