Treningsplan trinn 2

Jeg skrev for ikke lenge siden om at jeg hadde bestilt meg boken Yoga for gravide for å begynne å trene. I tillegg skrev jeg at det var en annen ting jeg også skulle bestille meg for å få treningen skikkelig i gang, og da særlig etter fødselen. Nå har det kommet på markedet igjen etter å ha vært utsolgt lenge, og jeg har endelig fått bestilt det!

Get ready to ZUMBA!!

Jeg har holdt på med dans i alle år, alt fra ballett og jazzballett til swing, boogie og latin. Latin er det jeg kan dårligst, men jeg syns det er fantastisk moro, og dans er den eneste treningen jeg føler jeg får noe ut av. Det å gå på treningstudio å stå på utstilling der mens jeg gjør det jeg hater mest (jeg er så langt unna treningsfreak som du kan komme) det skjer ikke. Jeg trives på stuegulvet hjemme eller i en treningssal med mange dansere hvor man kan ha det moro samtidig som svetten spruter!

Zumba er visst den nye store trenings trenden, og siden det er dans kombinert med hard trening må jeg jo bare sjekke det ut! Jeg har bestilt jumbo-pakken Zumba «Ultimate Experience» Upgrade Kit, og selv om den koster litt føler jeg at jeg kan bruke de pengene på meg selv. Jeg er ikke av typen som shopper i hytt og pine eller bruker veldig mye penger på meg selv, så om jeg kan kjøpe for tidlig bursdagsgave til meg selv samtidig som det er bra for kroppen, ser jeg ikke noe galt i det 😉 hehe…

Jeg gleder meg i alle fall til pakken kommer i posten, og jeg gleder meg vilt til å sette igang treningen! Jeg har ventet flere måneder på at det skulle gå an å bestille igjen, så jeg er et lykkelig menneske nå! 😀 De påstår Zumba kan trenes selv om man er gravid, men med bekkenløsning tror jeg nok det blir litt i overkant av hva en stakkar kan greie.. hehe… Jeg er spent på hva vekta viser når jeg er ferdig med fødselen, for nå viser den 65 kg, og jeg har 11 uker igjen til termin. De sier man mister 10 kg ved fødsel, så jeg er kjempe spent på hva vekta viser når jeg er ferdig!! Om 10 kg forsvinner etter fødsel har jeg jo bare gått opp 2-3 kg så langt, og det er ikke så ille. Men det er først etter fødsel som sagt at jeg får vite hvor mye jeg egentlig har lagt på meg og hvor mye som må bort.

Dette blir i alle fall veldig moro å teste ut!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s