3D-ultralyd

Da har vi kommet hjem fra 3D-ultralyd, og jeg må si jeg er mer skuffet enn fornøyd. Jeg vet jeg burde jublet for å ha sett Tigergutt igjen, men jeg syns ikke det er så mye å juble for. Jeg tror nok jeg gledet meg litt for mye på forhånd til å takle skuffelsen over at det ikke ble så bra som vi hadde håpet..

Vi møtte opp på ultralydklinikken på Lysaker, og ble godt tatt imot av han som jobber der. Han fylte ut noen papirer før vi gikk inn i ultralydrommet, og jeg la meg på benken. Han startet med å sjekke hvilken stilling babyen hadde  på vanlig ultralyd først, før han slo over til 3D. Tigergutt hadde vært kjempe aktiv rett før ultralyden, men nå bestemte han seg for å slå seg til ro i seteleie og sove litt med armene foran ansiktet! Med andre ord var det nesten umulig å se noe annet enn føttene hans.

Etter mye om og men og trykking og styring fikk vi vekket han såppass at han tok bort armene fra ansiktet littegrann, så sovnet han igjen. Vi fikk ikke så mange bilder av den enkle grunn at det ikke var noe å se. Vi fikk noen filmklipp, men det er jo ikke noe som skjer på dem heller, så jeg så ikke poenget med å skrive dem over på disk. Vi fikk 2 greie bilder av ansiktet, that’s it.

Selv om jeg er fryktelig skuffet er jeg jo glad alt er bra med Tigergutten vår. Ingen hjerte- eller lungefeil, han er passe stor, og jeg fikk beskjed om at sjansen for å få en baby over 3500 gram ikke er tilstede. Det er jo en lettelse å vite! 😀

Men jeg syns vi skulle fått kommet tilbake å ta nye bilder, for det var ikke verdt pengene. Vi visste jo at lille gullet hadde det bra, så var ikke det jeg hadde forventet. Jaja… Får håpe familien ikke blir like skuffet som jeg for at jeg ikke har noe å vise frem når jeg kommer hjem om noen dager.. Jeg legger ved det bildet som er det eneste som ble bra så får dere se gutten vår! Han er i alle fall lik pappa’n sin! 🙂

28 uker 3D

2 tanker på “3D-ultralyd

  1. Så synd da! Var ikke vanlig med 3D ultralyd da jeg gikk med vesla, så har selv aldri sett annet enn bilder fra andre.

    Halvveis enig i at dere burde fått kommet igjen, men da kanskje betalt halv pris? Det er jo heller ikke legen sin «feil» at babyen var rolig, tror de hadde tapt mye penger på det om de skulle tilbudt alle å komme igjen om det var lite action i magen. 😉

    • Nei var jo ikke legen sin feil. Men andre steder (har jeg hørt) er det vanlig at legen oppfordrer til å drikke noe kaldt, bevege seg rundt osv for å vekke babyen. Denne legen sa ikke noe om det, og vi kunne jo ikke vite det siden vi aldri har vært på aånn ul før. Vi sjekket i forkant, og da sto det på hjemmesidene at vi IKKE skulle det. På en annen klinikk har vi funnet ut i etterkant at det står at man SKAL spise og drikke før man kommer.

      Vi vurderer å bestille time på familieklinikken, da de setter av en time istedenfor 30 min. Liker ikke å bli så skuffet..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s