Note to self

Ikke sitt på uteservering i høyden i stekende sommersol over lengre tid uten å ta på solkrem!! Er stygt solbrent i halve ansiktet, på ene armen, og på halve brystkassen etter koselig kafè-besøk i dag. Jeg må jo bare le av meg selv, og burde være gammel nok til å skjønne at om man sitter for lenge i solsteken blir man brent. Eller man burde i hvertfall byttet stilling/side så man blir brent/får farge jevnt fordelt på begge sider! Jaja.. Jeg får trøste meg med at det var noen veldig koselige timer, så det er jo verdt å bli brent da. Og det er jo bare på ene siden, så da slapp jeg jo smerter på den andre 😉 hehe…

*Skriver huskelapp bak øret til neste gang..*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s