Norske strafferammer er latterlige

Jeg blir forbannet av norske strafferammer! Her i landet kan man visst gjøre nesten hva osm helst, for så å få en mild straff. Vi må virkelig begynne å lære litt av USA når det kommer til straff av kriminelle! Dere lurer sikkert på hvorfor jeg reagerer akkurat nå? Let me tell you!

Dagbladet.no skriver om en mann på 47 år som har mishandlet sin stedatter seksuelt over en periode på tre år.  Hun var 4 år da overgrepene begynte. 4 år!!!! Hvilket monster er det som gjør noe sånt??? Men det var ikke før jeg leste om straffen han fikk at jeg ble fly forbannet… Ett år og 8 mnd er mannen dømt for å ha seksuelt misbrukt et lite barn over flere år. Det er jo ingen verdens ting! Å jo, så må han jo betale jenta 100.000,- i erstatning. Da er jo saken grei da. Under to år i fengsel og en bot. Da har han fått straffen sin og kan gå ute blant barn igjen.

Jeg blir så SINT! Hva i helvete er ett år og 8 mnd??? Det er jo ingen ting! Fredrikstad tingrett har i tillegg lagt vekt på at straffen er så streng fordi overgrepene har skjedd over så lang tid. Hva faen? STRENG straff??? Nå må Norge SKJERPE SEG!!! Hvem blir skremt bort av under 2 år i fengsel for overgrep mot barn? Og streng straff for voldtekt av voksne er faen meg under ett år! Det er jo ingen som bryr seg! Gratis skolegang, en koselig celle, hva er vel det for å kunne forgripe seg på barn? Liten pris å betale spør du meg.

Norge er et jævla bondeland som er livredd for å straffe de som fortjener det! Nå må staten se hva det er de driver med! Det er SKAMMELIG å gi så korte straffer på så alvorlige forbrytelser! Jenta er antakelig ødelagt for livet, og når hun da spør om hviken straff monsteret fikk får hun beskjed om at han fikk ett år og 8 mnd.

Jeg skammer meg over å være norsk i slike sammenhenger!

2 tanker på “Norske strafferammer er latterlige

  1. Jeg er helt enig!!!! Det er så grusomt at det finnes ikke ord, og i Norge får man heller inntrykk av at «overgrep, mishandling og voldtekter er heeelt greit så lenge man ikke driver med økonomisk vinning». Det har jo større strafferammer… Huff, er det noe som provoserer så er det slikt!

    Mannen har antakelig ødelagt alt av barndommen til denne jenta, og så er han fri igjen etter noen måneder selv… Stakkars barn! Og stakkars familie rundt!
    Det er ikke rart mange overgripere gjentar handlingene sine når de bare får en ørliten straff…

    • Det er så forbanna ulogisk! Om man kjøper sex i Norge får man en jævlig hly bot, og kan få tre års fengsel. TRE ÅRS FENGSEL for å ha sex med en dame som gjør det frivillig! (nå har hun kanskje ikke valgt å stå på gata å selge seg, men hun tilbyr en vare, og da er det ikke voldtekt!) Men et barn kan man voldta og knapt få ett og et halvt år! Jeg skammer meg over hvor ille Norge tenker når det kommer til straff. De burde hatt et spark bak alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s