Livet er herlig!

Jeg er hjemme alene, og etter to lange og veldig sosiale uker er det en sliten tiger som sitter i sacco’n og ser i taket. Piffen er slått ut av meg, og jeg kjenner det tærer på at det er en liten Tigergutt i magen som trenger energien min for å vokse seg stor. Hva gjør man da når gubben er borte? Jo, man lager seg hjemme-spa!

Jeg setter opp håret, tar på meg morgenkåpen i silke jeg kjøpte i Thailand og tasser ut på «badet» (det er for lite til å kalles et bad). Varmende ansiktsmaske legges på, og to lysende grønne agurkskiver blir lagt over øynene. Rolig musikk står å suser i bakgrunnen, og duftlyset står og sprer deilig vaniljelukt i rommet. Jeg legger mitt slitne legeme på spikermatten, kjenner piggene skjærer seg inn i ryggen min, og Tigergutt sparker enten i protest eller av velvære. Bare han vet hvorfor 😉

Så setter jeg timeren på 13 minutter, og ligger i min egen verden uten tanker og meninger. Jeg mediterer meg gjennom grønne sletter med klukkende elver og dansende trær. Alvene danser rundt på alle kanter, og dyrene leker i skogkanten. Jeg kjenner jeg stiger opp og forbi, og bare flyter meg gjennom susende musikk og vaniljeduft.

Klokken piper, det er tid for å vende tilbake. Motvillig vender jeg sakte tilbake til nåtiden, og Tigergutt sparker fornøyd når jeg stryker meg over magen. Han krøller seg sammen i en krok og roer seg ned. Jeg beveger meg til dusjen, og kjenner varmen fra vannet som renner nedover. Dampen stiger, jeg sukker av lykke. Ansiktskrubb er viktig, og når jeg går ut av dusjen er jeg et nytt menneske! Bodylotion blir påført, og jeg registrerer et lite strekkmerke på ene rumpeballen. Det kan jeg leve med, bare det ikke utvikler seg i store dimensjoner. 😛

Fruktsalat står for tur, og banan, vannmelon, jordbær, eple, kiwi og aprikos blir omhyggelig skåret opp i små terninger, lagt i en skål, og får herlig vaniljesaus over seg. Jeg nyter hvert sekund, og tilbake i sacco’n kan jeg trygt si til meg sev:

Livet er herlig!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s