Selvmedlidenhet…

Når man er gravid er det endel plager som følger med, og selv om noen har gitt seg kommer det stadig nye… Siste på tapetet er tydeligvis hodepine! Men ikke hvilken som helst hodepine. Dette er hodepinens morder moderskip som har satt opp base i hodet mitt, og nekter å flytte seg til en annen sfære uansett hvor mye jeg trygler og ber. Vann hjelper ikke, paracet hjelper ikke, banning hjelper ikke og massasje hjelper ikke. Ikke engang trøst fra samboeren hjelper! Dette går meg på nervene løs…

Hadde det en gang vært slik at dette morder moderskipet holdt seg på samme sted så hadde det vært til å leve med. Men neida! Her tilkalles forsterkninger som plantes rundt i resten av hodet, noe som gjør alt til en smertefull inferno! Ikke nok med det, men jeg tror ikke de er helt enige inni der, så jeg vet nesten med sikkerhet at de har startet borgerkrig mot hverandre. Dette skaper så et heftig vulkanutbrudd som kalles migrene, og som gjør at den kommende mor ligger med hodet under puten og tåler hverken lys eller lyd. Dette hjelper jo utrolig på nattesøvnen, og særlig når bilalarmer rett utenfor vinduet mitt går av en gang i halvtimen. MiniTiger har også funnet ut at mamma har det vondt, og prøver å trøste med å sparke hele natten igjennom. Det er jo forsåvidt veldig koselig, og det varmer jo mitt morshjerte at babyen lever og har det bra, men det tar jo bort mye av den dype søvnen, noe som gjør at jeg drømmer helt syke, syke drømmer, som igjen skaper mer hodepine.

*sukk* Jeg har funnet ut at jeg ikke er skapt til å gå gravid, så jeg gleder meg masse til babyen kommer ut, da jeg vet jeg passer bedre som mor enn som kommende mor! (og seriøst, om de ikke dreper den bilalarmen snart tar jeg personlig og vraker hele jævla bilen med bare nevene!!!) Så nå skal jeg nok en gang finne sengen, synge en nattasang til babyen (hun roer seg overraskende fort når jeg synger til henne) (og ja, det er en jente til jeg ev. får noe annet bekreftet om to uker) og håpe hun roer seg lenge nok til at mamma kan falle i dyp søvn og glemme smerte og bilalarmer som utfordrer skjebnen.

La oss se positivt på det! Om bare 5 mnd har jeg en nydelig liten baby i armene, og det kommer nok garantert til å være verdt alle plagene frem til da! 😀 Ønsker alle en riktig god natt!! 🙂

2 tanker på “Selvmedlidenhet…

  1. Kanskje du får gutt… ? Har hørt at man får sånne koselige hodepiner når man har en liten guttebiss i magen og spyr som en gris hvis man får jente… 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s