Dagens gode gjerning!

I dag var jeg og min kjære ute å kjørte i Oslo sentrum, da en liten valp tasset rett ut i veien foran oss og bilen ved siden av oss. Hadde vi hatt litt høyere fart eller vært litt mindre oppmerksom hadde vi kjørt rett på den! Vi stoppet bilen, fikk tatt den i båndet og leide den inn på fortauet. Vi fant en taubit vi kunne bruke som lenke, og så etter en potensiell eier. Ingen dukket opp! Hva gjorde en liten valp av typen Riesenschnauzer + noe blanding i prinsens gate klokken 20 på kvelden? Den var lys oransje, og veldig leken! Den hoppet og danset rundt oss, og vi sto der ganske lenge uten at noen dukket opp. Til slutt så vi oss nødt til å ta med den lille skatten inn i bilen, samtidig som vi prøvde å komme gjennom til politiet.

Vi fikk til slutt avtalt med politiet at vi skulle kjøre lille vofsen til viking hundemottak, og som sagt så gjort. Den lille var veldig rolig i bilen der den lå på fanget mitt, og var veldig kosete! Hjertet mitt smeltet helt, og lysten til å beholde den var stor!! Dessverre for meg er det nok eiere der ute som er fra seg av bekymring (håper jeg) og som vil ha den lille vofsen tilbake. Det sto ikke navn på halsbåndet, og heller ingen telefonnummer. Forhåpentligvis har den chip eller noe annet som kan fortelle hvor den hører hjemme.

Jeg og min kjære håper i alle fall den kommer trygt hjem igjen eller finner et annet godt hjem! Jeg har i alle fall den lille tassen i tankene, og tenker at hadde vi ikke stoppet ville den blitt kjørt over hvert øyeblikk av trikk, buss eller bil. Trist når dyr kommer bort fra hjemmene sine slik 😦

2 tanker på “Dagens gode gjerning!

    • Det vet jeg ikke dessverre.. Vi leverte den nydelige valpen fra oss på hundemottaket, og etter det har vi ikke hørt noe. Hååååper det ordnet seg for bisken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s