Den Norske stat suger…

Når man ser tilbake på hva den Norske stat har gitt oss siste årene, hva sitter vi igjen med på godt og vondt?  Her er en liten liste jeg har lagt meg opp på hva jeg er fornøyd med og ikke (da helst «ikke»…)

1. Prostitusjonsloven: Misfornøyd!
Jeg syns det er tullete at menn og kvinner ikke skal få lov til å kjøpe sex lenger. Det de SKULLE gjort var å gjøre SALG ulovlig, så hadde det kanskje hatt en effekt. De kom opp med loven for å ta bakmennene?? Vel, her er en liten newsflash: De blir ikke borte når dere jager dem under jorda! Salg er fortsatt lovlig, og så lenge horene ikke syns gjør ikke bakmennene det heller. Så nå har de egentlig gjort det lettere for smuglerne å få inn kvinner. De gjemmer dem jo bare under jorden og mishandler dem som de vil. Nå trenger de jo ikke se pene ut på gaten lenger. Bra jobba, Norge!! (NOT)

2. Alkohol loven: Misfornøyd!
Flere steder  i Norge har sjenkestedene begynt å stenge kl. 02.00. Hvorfor? For å hindre slossing. Men tror dere virkelig det blir MINDRE slossing om dere nekter folk alkohol en time tidligere?? Her er konsekvensene: flere drikker mer på vors så de er fullere når de kommer ut på byen. Flere fikser nachspiel siden de må dra hjem tidlig, ergo mer husbråk. Folk blir sure når de blir kastet ut tidligere, og siden alle uteplassene stenger samtidig blir det samme broblem som kl. 03, bare mer hissige tilstander. løsning: Ha sjenkestedene åpne LENGRE, slik at man ikke fikk det at alle drar samtidig. Holder man åpent til 05.00 drar folk sakte, men sikkert hjem, og det blir mindre taxi-kø, mindre folk i gatene og mindre nachspiel. Alle vi i utebransjen har skjønt det, hvorfor ikke politiet og staten?

Helse-reglene: Misfornøyd!
Det med at Norge er bedre en mange land er kanskje sant, men vi har rett på å klage av den grunn! Norge er dyrt, latterlig dyrt, med tanke på hvor mye skatt vi betaler hvert år for at det skal være lave priser! Det er lange ventelister, så vi med akutte problemer blir ikke fikset før det er for sent, og skadene er alvorlige! En legetime på legevakten er 400,- minimum, og det er etter to-fire timer venting, surt personell, og dårlig legehjelp. Det er ikke holdbart! På sykehus blir man behandlet som slakt, og der er greit nok at operasjoner og sykehusopphold er billig, men alt annet innen helsevesen er latterlig dyrt, inkludert medisiner! Skammelig!!

Skole: Misfornøyd og Fornøyd!
Skolene kommer seg, dog det er mye igjen. Studenter på videregående må ta opp plenti i gjeld for å utdanne seg, og det er ikke noe i Norge som er så dyrt som å gå på skole! Om man IKKE går på skole får man i kun få tilfeller ordentlig jobb, og det trenger man virkelig for å betale ned studielånet. Barneskoler har blitt bedre, mne er en lang vei der også.

Eldreomsorgen: Misfornøyd!
Eldreomsorgen er vel det latterligste i Norge for tiden. Det er direkte farlig å sende sine kjære seniorer på gamlehjem, og de ansatte er overarbeidet fordi det er for få som jobber der. Likevel gir ikke staten nok penger til å forbedre dette. Hvorfor?

Innvandrerpolitikken: Misfornøyd!
Hva må til for å stenge grensene?? Enda flere skyteepisoder? Enda flere voldtekter? Enda flere ran? Flere bydeler som blir tatt over av utlendiger? I Oslo er det TO hele bydeler som er tatt over av utlendinger, og det blir stadig trangere for oss nordmenn. Norske jenter er stemplet som horer alle som en, og er ikke trygge noen steder alene. Om det er i en taxi, i en butikk, i en park, på en uteplass u name it! Jenter er utrygge i denne byen, og flere andre steder pga disse utlendingene. De protesterer på hvor grusomme vi nordmenn er som ikke respekterer deres kultur, men de burde hold kjeften GODT lukket!!!! De respekterer ikke oss det minste, og det er de som har valgt å komme hit! De hater nordmenn, og vi hater dem. En evig krig! Små steder blir ødelagt av asylmottak, hvor det kommer utlendinger og lager trøbbel. Jeg vet om småbyer hvor det har kommer asylmottak og kriminaliteten, voldtektene, innbruddene, overfallene og slosskampene har økt med 60% på bare noen måneder! Sier ikke dette noe om hva politikerne gjør når de har åpne grenser??? Om noen dreper noen burde de blitt sendt ut av landet! Ikke gi dem automatisk opphold! Krekar er terrorist og ettersøkt i mange land, men her i Norge er han trygg! Vi vil jo ikke at noe skal skje med noen (uten om oss nordmenn da.. vi er ikke så farlig med så lenge utlendingene er trygge) Så når noen skyter på han brukes det som at han ikke kan sendes ut av landet! Skytingen er sikkert noe han selv har iscenesatt slik at politikerne skal synes synd på han og familien! Vel, send alle kriminelle ut av landet! Fengselsystemet har ikke plass til alle!!!

At AP og Stoltenberg kom til makta igjen tror jeg er det sørgeligste som har skjedd Norge! Håper virkelig de blir stemt nord og ned neste valg!!! FRP hadde gjort mye bedre nytte i et land som er falleferdig…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s