Trekant: er det verdt det?

Jeg må si jeg er en av dem som er skeptisk til trekant. Jeg har hatt det flere ganger, og i alle sammensetninger. (jente+jente+gutt, gutt+gutt+jente, jente+jente+jente) Det er jo deilig, men det er ikke noe spesielt med det! Jeg må jo si trekantene jeg har hatt har vært bra, men jeg er av dem som liker at det bare er to. Da får man gitt mer oppmerksomhet til den personen man er med, og man får mye mer oppmerksomhet selv. For særlig par er interessert i trekant. Hvorfor er det slik?

Etter jeg startet min  forrige tigerblogg eksploderte mailen min med spørsmål, opplevelser, fortellinger og meninger. nå får jeg omtrent 10 om dagen, og mange handler om sjalusi og trekant. I de fleste tilfeller er det par som har lyst å prøve trekant for å få et mer spennende sexliv, og prøve å redde forholdet. Det er ingen bra løsning!!! Man skal ALDRI ha trekant for å redde noe som helst! Her er noen punkter hva man må tenke gjennom før man har trekant som par:

 • Hvorfor har dere/den ene lyst?
 • Hva er baktanken med det?
 • Greier dere å se den andre ha sex med noen andre?
 • Hvordan tror dere utfallet blir i etterkant?
 • Er det noe dere har snakket om lenge, eller kun en kort periode?
 • Er dette nøye gjennomtenkt?

Alle disse punktene er viktig. I min verden er det virkelig ikke den beste løsningen for å redde et forhold. For å redde forholdet må dere sette dere ned og prate om hva som er galt i forholdet, hvordan det kan reddes, og hva er det som plager dere med den andre. Hva mangler for at dere skal få et bra forhold? Trekant ender som regel i en større katastrofe enn det allerede er, og man skilles ikke som venner. Trekant gjør som regel ting mye mye verre. Ikke er det så bra som folk skal ha det til heller. Trekanter er en av de mest brukte fantasiene, og det er nettopp det som er med trekanter. De er veldig bra i fantasien, men i virkeligheten er de ikke i nærheten engang! Enkelte fantasier er ment til å være kun fantasier.

Noen som har andre inspill?

9 tanker på “Trekant: er det verdt det?

 1. Jeg er enig i at trekanter i større grad er en spennende fantasi og noe man ønsker å utforske enn noe som ønsker å gjøre fast.I tillegg er jeg enig i at man ikke burde foreslå trekant i et forhold der partene ikke er sikre på hverandre og for å redde et allerede skrantende forhold.Jeg har skrevet om dette temaet selv og man burde tenke grundig gjennom ting før man gjør det.Sette klare grenser for hva som er lov før man gjennomfører det ellers kan det skape store komplikasjoner.

  Derimot,så vil jeg også nevne at trekant også kan være en bra ting.F.eks i et forhold der en jente er biseksuell og mannen er veldig sikker på seg selv og gir dama tillatelse til å ha sex med en annen dame.Da får jenta muligheten til å ha sex med en av samme kjønn.Samtidig som det å la mannen ta del i det skaper større åpenhet i et forhold enn hvis han bare hadde latt dama dra ut å ha sex med en annen kvinne uten ham tilstede.

  • Det med at damen er biseksuell er litt morsomt du nevnte. Jeg er jo biseksuell (ikke bifil) og jeg kunne ikke tenke meg å ha sex med en dame nå som jeg har kjæreste. Det blir samme type utroskap som det hadde vært med en mann, og trekant frister liksom ikke. Nå skal det jo sies jeg har vært gjennom det, og jeg har sagt til min kjære jeg er med om vi er enig om dame. Om dama er biseksuell og er avhengig av å ha sex med en annen jente for å være lykkelig burde hun kanskje gå litt inn i seg selv? Jeg kikker jo på jenter nå som før, men det er en forskjell der… hmmm… innviklede saker 😉

   Leste posten din om det, (og kommenterte?) og den er veldig veldig bra!! 😀

 2. Hehe,jeg nevnte det bare for å komme med et eksempel på noe som kunne være et unntak.Selvfølgelig kan jeg jo tilføye at forskjellige mennesker har forskjellige behov.Ellers kan jeg forstå hvordan du føler.Når man er glad i noen vil man som oftest ha en følelse av lojalitet mot den man er glad i.Og denne følelsen overstyrer alle behov for å være med andre.Blir litt swingerstendenser når man inviterer en ekstra person.

  Du har sagt veldig lite om din erfaring med jenter i den gamle tigerbloggen din forresten.

  Ja,du kommenterte i den gamle bloggen min,men ikke den nye.Hyggelig å høre at du syns den var bra.Jeg syns folk bør tenke grundigere gjennom valgene de tar med hensyn til trekant.

  • Det er sant jeg skrev lite om mine erfaringer med jenter i gamle-bloggen, og det angrer jeg litt på. Jeg har hatt mer enn nok sex med jenter til å ha mange gode historier om det, jeg fikk meg bare ikke til å gjøre det. Jeg tror grunnen kan være at min mor er gift med en dame, og om kjente leste bloggen ville jeg ikke at det skulle slå tilbake på dem som at barn av lesbiske blir lesbiske selv. Jeg vet jo ikke hva som gjør at jeg er biseksuell, men det med mamma fikk meg til å legge litt bånd på meg der.

   Det er rart med det, men jeg savner litt den gamle bloggen, samtidig som jeg er glad jeg har startet ny og mer «uskyldig» blogg. Jeg savner å skrive om sex, og siden denne ikke er anonym må jeg være litt forsiktig. Men den andre ble mindre og mindre anonym den også, så kunne ikke skrive like fritt lenger uansett.. Sukk… jaja.. jeg får kose meg med å lese blogger som skriver om det 😛

 3. Jeg skjønner,du er liksom litt redd for å bli dømt pga din mors bakgrunn.Har aldri vært enig i påstanden om at homofile får homofile barn.Faktisk er det ingen forskning som viser dette.Derimot,så tror jeg at flere homofile har barn som er mer åpne og med mindre fordommer.Likvel vil jeg si at uansett hvor åpen man er og hvor få fordommer man selv har,så vil man bli dømt av andre mer sneversynte mennesker.Tror det er veldig få mennesker som er sterke nok til å stå imot alle fordommer,det tærer litt på en.Og vi unngår det derfor i den grad vi kan.Full forståelse fra min side.Rart hvor mye tid vi mennesker bruker å være redde for hverandre.

  • Nei jeg har aldri vært redd for å bli dømt, eller få fordommer kastet mot meg. Jeg er mektig stolt av min mor, og syns hun og kona er veldig tøff som tør å stå frem som de gjør. Jeg er derimot litt skeptisk for å skrive om mine erfaringer med jenter til hensyn til mamma som vet om bloggen. Hun liker ikke livsstilen min, og jeg tror ikke hun er så veldig for meg ha random sex med jenter. Jeg har bare vegret meg, men har ikke kjempe god grunn for å gjøre det.. 🙂

  • hehe.. ikke sant.. var derfor sex-historiene kom med større og større mellomrom også.. ble liksom ikke det samme da hun fant bloggen.. 😛 Litt for mange vg-forsider sin feil!! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s