Aktiv søndag!

Søndag, og i mange tilfeller hviledag. Men ikke i dag!

Dagen startet med at jeg egentlig skulle på pilates-trening kl. 10.30, men når jeg kom på senteret skjønte jeg egentlig ikke hvordan dette skulle foregå. Senteret er ikke bemannet før kl. 14, og de fleste gruppetimene foregår foran skjerm. Siden jeg aldri har vært der før var det ikke bare bare å finne ut av dette, så jeg ga opp pilates for denne gang. Men jeg ville ikke at turen skulle være forgjeves, så jeg fant meg en tredemølle.

Etter å ha funnet ut hvordan den fungerer satte jeg på musikk, satte opp tempoet, og gikk i et høyt og effektivt tempo med innslag av jogging innemellom i 15 min. Så var det å roe ned i 5 min, før jeg beveget meg videre. Jeg har aldri vært på senter før, så alle apparatene var egentlig ganske skremmende! Jeg prøvde meg på elipsemaskinen, men fant fort ut at dette var IKKE noe for meg!! Jeg gikk litt rundt å prøvde å finne ut av noen av maskinene, men endte til slutt opp på en tredemølle igjen. Samme tempo som før, 15 min + 5 min cool down.

Etter dette trente jeg litt styrke på de stengene man drar ned (aner ikke hva de heter) i 5 min, så trente jeg lår på en maskin der man skubber fra med beina i 5 min. Sliten og happy med meg selv tenkte jeg at dette kan jeg like! I morgen skal jeg få satt opp personlig treningsprogram av en av de personlige trenerne, og det ser jeg frem til! Da kan jeg få en litt mer effektiv trening ut av det, og ikke bare surre rundt uten mål og mening.
Men til å være min første gang EVER på et treningsenter, er jeg veldig stolt og fornøyd med meg selv og egen innsats! 😀

Etter treningen dro jeg hjem, vasket meg og sminket meg, og så dro vi på kjøretur. Vi traff noen venner på kaffebrenneriet på Frogner, så do vi videre og kjørte litt rundt igjen. Vi endte til slutt opp på Hopp i havet lekeland, og Leo koste seg masse!! Etter halvannen time der dro vi hjem, og nå har vi kollapset i sofaen alle mann!

For en herlig søndag! 😀

2 tanker på “Aktiv søndag!

  1. God 17 mai på etterskudd!

    Og ellers bra at du har kommet i gang med aktivitet! 🙂 Sunn og god innstilling , det er bra! Hvis du har lyst på å få pilatestimer med meg neste gang jeg er med deg, si i fra (var pilatesinstruktør i 2 år ;-)) …For tiden lærer jeg meg core barre på egenhånd og kombinerer det med det jeg kan i klassisk ballett…jeg lærer gjerne det bort til deg også, siden du allerede har grunnlaget fra klassisk ballet. 🙂

    Lykke til videre! 😀 Break a leg!

    • Takk! Gratulerer med dagen på etterskudd du også! Og jeg tar gjerne imot pilatestimer av deg! Jeg har aldri trent pilates, så aner egentlig ikke hva det innebærer bortsett fra balanse og styrke. Ballett danset jeg i mange år, så der kan jeg lett henge meg på 🙂 I dag har jeg vært å trent bort all den gode maten fra i går, og musklene skriiiiker etter hjelp! Men det er så sinnsykt herlig å trene! I dag trente jeg mest armer og rygg, men du og du så godt det er å svette litt 🙂

      Rop ut neste gang du er i Oslo (som jeg håper ikke er så lenge til) så kan vi trene/ta en kaffe/sole oss eller noe annet som frister 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s