Dårlig samvittighet uten grunn

Jeg har aldri vært særlig fan av proteinbarer. Hvorfor? Fordi de fleste smaker ikke godt! De ser ut som sjokolade men smaker heeelt annerledes. Som den sjokolade-elskeren jeg er. syns jeg ikke dette er moro i det hele tatt. Men i går oppdaget jeg noe nytt, og i dag oppdaget jeg noe annet nytt i samme serie. What it is?

Atkins Advantage Chocolate Peanut Caramel og Atkins Endulge Chocolate Coconut! 

Atkins Endulge Chocolate coconut! Bildet er lånt fra atkins.com

Atkins Advantage Peanut Chocolat caramel! Bildet er lånt fra atkins.com

De smaker helt fantastisk, og Peanut Caramel smaker helt som snickers! Jeg har mega-dårlig samvittighet hver gang jeg spiser denne, rett og slett fordi noe så godt ikke kan være sunt. Den fikk 3 av 6 på testen til KK, og det er godt nok for meg. 😉 Choclolate Coconut smaker helt som Bounty, og det er maaagisk å kunne spise denne med god samvittighet! Problemet er at når man spiser noe så godt føles det ut som man spiser vanlig sjokolade, og man får automatisk dårlig samvittighet. Jeg får i alle fall det! Denne var ikke med i testen til KK. Den er mer usunn enn Peanut chocolate, men mye sunnere enn vanlig sjokolade! Fortsatt godt nok for meg! 😉

Jeg har også kjøpt Atkins Balance Bar med Karamell og Hasselnøtt, men den må spares til i morgen. Jeg har veldig lyst på den i kveld, men det får bare være. Jeg har bestemt meg for å være med på pilates i morgen tidlig på senteret, så jeg får ta den etterpå som belønning. 😉 Jeg liker at godteri kan være litt sunt, selv om det ikke trigger den gode samvittigheten av den grunn. Les mer om disse produktene på atkins.com!

Dårlig samvittighet uten grunn er laaaangt bedre enn dårlig samvittighet med grunn! Så det, så! 😉

Fedon Balance Bar! Bildet er lånt fra KK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s