Oppdatering på trening

Her kommer en liten oppdatering på treningen! Jeg har nå brukt Ab Circle Pro litt over en uke nå, og jeg merker allerede forskjell! Magen har gått litt inn, men den største forskjellen er at nå kan jeg faktisk KJENNE magemusklene mine når jeg trykker på magen. Før jeg begynte med  Ab Circle Pro merket jeg knapt at jeg hadde muskler. Magen var helt myk når jeg trykte på den, og det gjorde meg egentlig veldig deppa. Jeg er vant til vaskebrett og NULL fett, så det at det ikke var motstand på magen var litt sårt. Når jeg trykker på magen nå kjenner jeg at den begynner å stramme seg inn, og jeg kjenner musklene under der! 😀 Det er en fantastisk følelse, og jeg merker humøret stiger bare pga dette.

Den andre forskjellen er at rumpa har begynt å stramme seg inn, og den har allerede løftet seg litt. Det er fortsatt langt igjen, men jeg merker at Ab Circle Pro virker allerede nå. Det motiverer veldig til å fortsette!! Så langt bruker jeg vanskelighetsgrad 2 (middels), og tar 4 minutter mage, og 2 minutter rumpe/lår. Da kjenner jeg pulsen stiger, jeg kjenner svetten kommer frem, og jeg kjenner musklene jobbe. Jeg presser meg ikke for hardt, siden jeg har litt angst for brokk etter operasjonen i mars. Det er brokk-riskiko 2 år etter operasjonen, så er greit å ikke starte for hardt før kroppen har vent seg til bevegelsene og treningen.

Det beste med denne maskinen er at den belaster ikke rygg og nakke, og jeg som har dårlig rygg slipper å ha dårlig rygg etter trening. Fantastisk!! 😀 I tillegg er den veldig bra for Leo å reise seg opp på, og han bruker den aktivt til å trene balanse på.. hehe.. Jeg har vært flink å trene hver eneste dag siden jeg fikk den, og jeg har lagt om kostholdet litt. Det ser i alle fall veldig lovende ut! Jeg kommer tilbake med ny oppdatering om en ukes tid! Hvis jeg syns det er verdt det kommer jeg til å legge ut før og etter magebilde. Må bare se det an en ukes tid til først 😉

2 tanker på “Oppdatering på trening

 1. Hei.

  Lurte på å skaffe meg en sånn ab circle, nå har det jo gått et år siden du la dette ut.
  Hvordan har det gått, anbefaler du den fremdeles?

  Hilsen Annette

  • Hei!

   Det har gått riktig så bra! 😀 Jeg anbefaler den absolutt fremdeles, men det går jo litt på hvor dedikert man er også. Jeg trente zubma og boksing i tillegg til ab circle, og la om kostholdet ganske drastisk. Men føler virkelig magemusklene bygde seg opp både raskere og mindre smertefullt enn andre metoder med ab circle, så om du vil prøve den er det bare å hoppe i det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s