Eget domene!

Velkommen til mitt eget domene! 😀

Jeg har blogget i så mange år nå, og jeg vet jeg ikke komemr til å slutte med det første, så da tenkte jeg det var på tide å kjøpe seg eget domene. Jeg kan stolt presentere http://www.tigerhulen.com!!

Jeg kommer også til å prøve å blogge mer aktivt fremover, men jeg har alltid vært en blogger som blogger kun når jeg føler for det og ikke fordi jeg MÅ ha ut et innlegg hver dag. Nå som jeg er mor, husmor, kjæreste og selvstendig næringsdrivende er det ikke alltid det er tid til blogg, men jeg prøver mitt beste 🙂

Håper jeg blir mer motivert nå som jeg har eget domene 🙂

2 tanker på “Eget domene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s