All cred til alenemødre!

Jeg har nå vært alenemor en uke, og jeg må si jeg er ikke skapt for dette. Min kjære kommer ikke til Molde før onsdag, og jeg vet ikke hvordan jeg skal holde ut 2 dager til med dette!

Han som har begynt å sove hele natten sluttet da vi kom til familien min. Han som er så rolig og snill hjemme har blitt et sutrete monster. Jeg har nesten ikke sovet på en uke, og han nekter å leke på egenhånd. Tv funker ikke her, og det som jeg trodde kom til å gå bra har blitt et mareritt. JEG TRENGER SAMBO!

Jeg sender mine tanker til de som er alenemødre på fulltid, og dere har min fulle respekt!!!

2 tanker på “All cred til alenemødre!

  1. Takk takk:)
    Jeg har vært alene med mine det meste av tiden.Ble det da de var nyfødt,3 og 8 år.Nå er de 7,11 og 16:)
    Forskjellen er at når man er alene hele tiden har man ikke noe valg,man MÅ klare det alene å kan ikke telle dager til samboer kommer hjem.Tror man instiller seg på det å klarer det man må.Det hadde du selv også klart om du måtte,å det gjør du jo når samboeren din er borte.Men veldig kjekt aqt noen som ikke er det gir litt cred til oss som er det,mange tenker ikke engang over det tror jeg.
    Ha en fortsatt god sommer og kos deg med Tigergutten din:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s