Hurra for vekttap!

Etter svangerskap og fødsel har kiloene og kroppen min vært min største fiende. Jeg hadde jo store planer om å trene bort babyfettet ganske så fort, men etter operasjonen gikk det i vasken. Nå som det er en mnd igjen til jeg kan begynne treningen igjen, kjenner jeg motet stige i takt med dagene som passerer. MEN! I dag har jeg vært hos tannlegen, og det for meg er det verst tenkelige jeg kan gjøre. Det gikk veldig bra, og jeg var eksepsjonelt flink! Som premie tok min kjære meg med på shopping, og med halv pris av rød pris på Kapphal er shopping ekstra moro. Vi sanket en hel haug med klær som skulle prøves, og jeg valgte med optimisme str. 38 og 36/38 siden det er det jeg måtte hatt siste halve året.

Da jeg prøvde klærne, derimot, sa det meg noe heeeelt annet! Alle klærne var for store, så jeg måtte prøve 36 og 34/36 i stedenfor!!! Jeg har gått fra medium til small/x-small!! Det er en så ufatterlig deilig følelse å kunne ta meg en kjole i XS igjen!! HURRA!!!! Jeg gråt nesten av glede, og det ble en diger haug med klær som jeg gleder meg til å begynne å bruke. I tillegg kjøpte jeg meg en fantastisk fin veske i dag, og jeg må si meg fornøyd med dagen 🙂

6 tanker på “Hurra for vekttap!

    • Jeg må si det var digg å passe i min normale størrelse igjen!! Ikke vet jeg hva jeg har gjort for å gå ned heller, men jeg liker det jeg ser 🙂

  1. Du var jo allerede fin før du var gravid og da du var gravid. Med så bra utgangspunkt, så tenkte jeg som så at kroppen din egentlig ikke så så verst ut etter fødselen eller nå. Men på den annen side: har man sexy og knakandes fin kropp (sånn som du hadde) og går så til litt mindre fin kropp, så gjør det noe mer med selvbildet enn når man i utgangspunktet ikke hadde så fin kropp og så får enda mindre fin kropp…

    Men grattis! jippi! Ikke noe er bedre enn å føle at man har fin kropp i grunn!

    • Jeg var jo fornøyd med meg selv før svangerskapet, men etterpå var ikke selvtilliten helt på topp kan man si! Så jeg fikk meg et veldig bra boost nå, og nå er det bare å FØLE seg som er S/SX og ikke bare ha klær som er det. Jeg syns fortsatt jeg ser tykk ut, men jeg tror speilet ikke er helt på min side. Nå har jeg begynt å trene igjen, så nå må det jo bare gå rette veien 😉

  2. Så herlig! Er glad på dine vegne 😀 Herlig når man føler seg så bra og har nye klær å «kose seg med» 🙂

    • Tusen takk søta! Og hjertelig velkommen hjem til Norge! Gleder meg til å høre om alt det spennende du har opplevd i det ville Afrika! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s