Rare kroppen…

Jeg prøver å få bort babyfettet før bikinisesongen begynner, og det går jo nedover, ikke på vekta, men i målinger her og der. Så jeg begynner å bli fornøyd, faktisk! Nå er det bare nederst på magen som er litt too much, og der må fettet bort. Jeg har spist sunt hele svangerskapet og for det meste etter fødselen, men jeg syns liksom resultatene har uteblitt til tross for kosthold og trening. Nå er det seff bare i mitt hode, ettersom alle andre mener jeg har gått masse ned, og målebåndet er enige med dem. 

Etter navnefesten til gullet har vi hatt masse mat til overs, og da særlig godteri og brus som ble kjøpt i sverige. Vi kjøper vanligvis ikke brus, så da vi endelig hadde det på store brett er det jo naturlig at det er det som drikkes. Viljestyrke? Finnes ikke… Særlig jeg har stress-spist godteri for å dempe nervøsitet og stress, og det har funket til en viss grad. Jeg har fulgt nøye med på vekten, og i dag fant jeg ut (til min store overraskelse) at vekta har gått NED 1 kg, og at målene mine har gått ned ganske mye siste ukene.

Så de ukene jeg har mesket meg med godteri og brus hver eneste dag har jeg gått raskere ned enn med sunt kosthold og trening (nå har jeg vært flink å trene i mars da)! Jeg liker måten kroppen min tenker på, og den må gjerne fortsette sånn! 😛 Men for mitt og Leos beste er det nok ikke dumt å gå over til et sunnere kosthold igjen nå som brus og godteri er borte. Vi får gå tilbake til gode vaner så blir det nok bra 😉 Har kjøpt nytt dansespill til wii’n min, og det er sinnsykt moro!!! Tenker ikke over hvor bra trening det er, og det er helt sykt hvor sliten man blir! Så ser lyst på våren! 😀

Håper alle har en flott helg med mye moro og nye eventyr!

8 tanker på “Rare kroppen…

 1. Så bra at vekta går rette veien, og genialt at den går ned når du spiser akkurat som du vil 😉 Hvilket spill har du kjøpt?

  Jeg har faktisk lagt på meg 5kg etter jeg begynte å trene (antageligvis litt pga økt matlyst, muskler og kanskje forbrenningen har roet seg litt med alderen :p), og nå veier jeg mer enn jeg noengang har gjort før. Er veldig, veldig fornøyd med kroppen min nå! 😀 (noen ekstra kilo kunne ikke skadet, men fortsatt^^).. Måtte bare skryte litt 😛

  • Ja syns det er topp at vekta endelig er på vei ned! Trenger ikke vises på selve vekta siden jeg bygger muskler i tillegg til å forbrenne fett, men så lenge målene mine er som det skal være er jeg fornøyd 🙂 Og veldog bra du er fornøyd du også!!! 😀 Du ser i alle fall helt fantastisk ut!!

 2. Prøv de blå-grønne algene chlorella….enten i pulver eller tablett-form. Det skal virke slankene og har ikke effekt på morsmelka hvis du fortsatt ammer. Forhør deg med lege og helsekost om det lar seg gjøre.

  Selv spiser jeg spirulina, som er broren til chlorella…og merker at det har hatt skikkelig oppstrammende effekt! (ps, billigst å kjøpe på nettet, men greit å sanke inn informasjon om det passer deg hos helsekost eller terapaut hvis du går til det)

  btw, du ser jo faktisk bra ut allerede, men skjønner hva du mener: for du er sikkert av den typen som har et ærligt forhold til kroppen din og ser det du føler du kan forbedre uten at det har noe med issues å gjøre. Inntrykk av at du har god selvinnsikt hva angår kroppen din.

  • Takk for godt tips!
   Jeg syns jo selv at jeg har bra selvinnsikt, og eneste issuen jeg har med kroppen og utseendet er tennene mine! Resten syns jeg er brukbart! Helt til jeg fikk barn.. hehe.. Men jeg ser jo at jeg ikke trenger å slanke meg, det er magefettet som må bort, og litt oppstramming. Så skal absolutt sjekke ut det du anbefaler her 😀

 3. Jeg kan jo fortelle litt om mine erfaringer med spirulinaen (på godt og vondt). 🙂

  Jeg begynte å se etter helsekost produkter fordi jeg hadde helt labert energinivå. Hjalp ikke hvor sunn jeg var eller hvor mye jeg trente/trener: hele tiden følte jeg meg slapp og gusten. Skal jo sies at jeg det siste halvåret har hatt et veldig hektisk liv som har tatt på energinivået, så vet jo at noe av forklaringen lå der.

  Så jeg sjekket det opp, og fant ut om spirulina og chlorella. Jeg valgte spirulina siden jeg trener så mye som jeg gjør, for chlorellaen skal sies å ha en enda mer slankende effekt enn spirulinaen, og chlorellaen har enda mer detox-effekt (derfor den passer for de som også ammer, i motsetning til spirulinaen), og chlorella kan brukes som en heavy to ukers detox-kur. Så jeg var ikke ute etter å slanke meg eller å ha for mye rens; bare få opp energien.

  Det som skjedde etter to ukers bruk av spirulinaen, var enormt forandring på energiplanet! Skikkelig mye mer ork, pep og energi til å fungere og lykkes i hverdagen! Men; jeg raste ned 4 kilo i vekt, noe som ikke var planen, men det er fordi spirulinaen gjorde at jeg til en viss grad mistet mer appetitt og fikk mer næringsopptak av det mindre jeg trengte av mat. Men jeg har ikke gått mer ned i kilo, så det virker som om spirulinaen sørget for at jeg skulle kvitte meg med «unødvendigheter» i kroppen.

  Etter 4 uker, så hadde jeg fått enda mer stram kropp…kiloene har ikke forsvunnet mer. Fortsatt stabil energinivå og pep. Men jeg merket at jeg frøs mye underveis. Fikk høre av helsekost at det er fordi alger er nedkjølende, så vi som bor i kalde nord, vil da oppleve å fryse mer enn de som bor i varme strøk og tar blå-grønne alger.

  En effekt jeg ikke har hatt (og som jeg håpet på) var å bli kvitt ringene jeg har under øynene. Lest flere steder på nettet at ringer under øynene skulle forsvinne etter bruk av det. Men jeg tror det delvis skyldes at jeg ikke drikker nok vann i forhold til at jeg er kaffeholiker. Og det er super viktig når du går på enten chlorella eller spirulina: fordi de har et høyt protein-innhold, så kan det tære på nyrene (akkurat som med alt annet som har høyt protein-innhold). Derfor er det viktig å drikke nok vann slik at du får renset systemet. Egentlig så burde jeg droppe kaffe’en, men det er min lille svakhet i hverdagen som jeg elsker! Så jeg får heller drikke mye mer vann. Så j eg tror, bare jeg får drukket mer enn 5 liter vann hver dag i forhold til hvor mye jeg trener og drikker kaffe, at ringer under øynene da skal forsvinne (pluss at jeg får passe på nyrene mine!)

  Jeg er i hvertfall positivt overrasket over hvor mye noen små grønn-blå alger kan gjøre med kroppen. Men så klart: det erstatter ikke kosthold og mat og alt annet i hverdagen, men er heller en supplement og forsterker i hverdagen om man velger en sunn hverdag. Hører om noen som kutter ut mat nesten og bare går på de pillene/pulveret: jovisst man raser i vekt, men det er IKKE SUNT.

  Så ….nesten et blogg-innlegg jo! 😀

  • Jeg bestilte meg en boks med chlorella i går etter å ha lest en del om det, og jeg gleder meg til det kommer! Nå tar jeg noen fettsyre-tabletter som virker greit, men de gir meg jo ikke mer energi eller de vitaminene jeg vet jeg mangler. Jeg soiser alt for lite frukt og grønt, så tror chlorella kan hjelpe meg masse både fysisk og psykisk. Jeg er litt deprimert for tiden fordi jeg har mangel på så mye vitaminer og mineraler. Og er jo ikke usunt for Leo heller det! Og jeg liker at det er detox-effekt, slik at jeg får rensket systemet. Jeg trenger også å drikke mer vann, og jeg tror nok det er enklere når man har noe som gjør at man MÅ ha mer vann!
   Takker veldig for dette tipset, og for at du deler din erfaring! Håper virkelig jeg går det det overflødige, og at magefettet kanskje går bort når søtsuget forsvinner. Gleder meg til de kommer i posten, og lover å holde deg oppdarter på hvordan det funker for meg 😉

 4. Ser noen formuleringsfeil i etterkant, men tror du skjønner hva jeg summa sumarum mener. Feks mener jeg at jeg ikke har gått mer ned i vekt etter de 4 kiloene jeg raste av meg på 2 uker, og så mener jeg at ringene under øynene forhåpentligvis vil bli borte med mer vann pluss spirulinaen ….sånn…det var de to punktene jeg så jeg formulerte meg rart på.

  Ha en skikkelig bra dag! Jippi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s