Travel dag!

I dag har vært en travel dag! Den begynte med legebesøk for min del, der jeg satte inn spiral. Jeg skal nemlig ikke ha flere barn om jeg kan forhindre det, og jeg kan ikke ta p-piller. Ikke gidder jeg p-piller heller, for jeg SUGER til å huske å ta tabletter! Så siden jeg har fått barn anbefalte legen min spiral, og pga sykdommen min (endometriose) mente han hormonspiral ville være det beste. Kobberspiral koster 500,- og hormonspiral koster 1200,- så det er med andre ord litt forskjell på pris. Legen mente hormonspiralen kan gi meg mindre smerter og færre blødninger, og jeg sier ikke nei takk til det! Det var ikke så vondt som folk skal ha det til heller. Var jo ikke behagelig, men det gikk fort og greit, og selv om jeg blødde noen timer etterpå har det gitt seg nå. Folk lurer på hvorfor jeg ikke vil ha flere barn, og det er mange grunner til det. Jeg gidder ikke ramse opp liste, men la meg bare si det slik:

Når man har fått et perfekt barn, blir det en stor nedtur om man får et «problem-barn» neste gang! Det er best å gi seg mens man er på topp 😉 hehe..

Dagen fortsatte med barseltreff på helsestasjonen, og jeg må bare si det: jeg har koseligste barselgruppa EVER! Vi er 5 herlige kvinner som har fått god kontakt med hverandre, og det er jeg veldig glad for. Med tre jenter og to gutter er det i alle fall en herlig gruppe babyer vi har fått! 😉 Møtte også andre kjentfolk på helsestasjonen, og det var koselig å se det nye vidunderet i blokka vår! 🙂 Heldigvis bor alle i barselgruppa nær hverandre, så tre av oss trillet sammen hjemover i snøkav! Sinnsykt hvor mye snø som plutselig skulle dale fra himmelen!!

Så kunne jeg «slappe av» hjemme med Leo før det var tid for babysvømming. Vi dro nedover, og jeg må si jeg grudde meg litt i dag pga blødningen. Heldigvis kan kvinner plugge igjen, så da gikk det bra. Der møtte vi en venninne og hennes herlige datter, og vi koste oss masse i bassenget. Vi begynner å få god kontakt med andre på gruppa også, så det er koselig 🙂 Leo «svømte» under vann i dag, og fikk det til kjempefint! Forrige gang slet han litt med lukking, men ikke i dag! Er så stolt!!! 😀 Han koste seg masse som vanlig, og da vi kom hjem fikk han et varmt og godt bad for å få av kloren.

Nå sitter jeg i godstolen og slapper av. Leo er i seng, gubben er på jobb, jeg har opptak på get-boksen, og jeg har fazermint og sheridan’s likør på bordet. I morgen går turen til Drammen for å besøke en god venninne og hennes nyfødte datter. Gleder meg masse til å se dem!! 😀 Livet er virkelig herlig, og jeg er virkelig heldig!

Ha en flott helg alle sammen!! 😀

Leo Nicolai

6 tanker på “Travel dag!

 1. Mamma synes det er helt forferdelig når hun skal sette inn spiralen, for hun har ikke født noen av sine fire barn naturlig, så du kan tenke deg hva som er problemet 😛 Du har jo født et barn, så det er kanskje litt derfor 🙂 Håper du slipper noe særlig plager med det, for det høres jo ut som et prevansjonsmiddel som passer fint for deg 🙂 Heia undervannsvømmende tigergutt! 😀 Flink sønn du har 🙂

  • Ja flere jeg har snakket med har sagt det var helt grusomt, men jeg syns egentlig det gikk bra jeg! Behagelig var det jo IKKE, men hadde forventet verre 😉
   Og kunne ikke vært stoltere av sønnen i dag!!! ❤

 2. Syns heller ikke det var fælt å sette den inn, kunne nesten ikke tro at han allerede var ferdig da han var det 😛
  Tenkte bare tipse deg om at man ikke bør bruke tampong med spiral, særlig ikke i tiden rett etter pga infeksjonsfaren! Kjipt for deg å få enda mere etter nyrebekkenbetennelsen nå 😛 Godklem til deg og Leo Nicolai!

 3. Hørtes ut som en fin og travel dag :o) Jeg gleder meg så utrolig til å se dere igjen, har blitt lenge siden desember gitt!

  klemklem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s