Ny state of mind!

Jeg har hatt skikkelig deppe-periode, og alt har vært negativt. Jeg har vært sliten og lei, og MØKKlei av vinter og kulde! Denne dama trenger virkelig sommer nå, og det FORT!! Men her om dagen skjedde det noe oppe i hodet mitt som jeg ikke helt har greid å sette fingeren på, det eneste jeg vet er at det er en positiv utvikling. Om det er plussgradene som gjør det, min fantastiske familie, venner, aktiviteter eller noe annet som er årsaken, det vites ikke. Kanskje en kombinasjon! Her om dagen lettet i alle fall ALT, og nå er jeg en stk. happy kvinne! 🙂

Som jeg har skrevet om før har jeg slitt litt mye for å finne meg til rette som mor. Når man har gått hele livet å IKKE ville ha barn, så få beskjed om at man ikke KAN få det, for så å bli gravid og få barn, det er en heftig utvikling fra å være single sjekkecoach bare et halvt år tidligere! Jeg har fortsatt ikke lyst på barn. Ikke liker jeg barn noe særlig heller! Ikke misforstå, jeg elsker sønnen min over alt på jord, og han er virkelig en velsignelse på alle måter!! Men det er den delen som ikke ville ha barn som ligger å ulmer i bakhodet. Så da er det kanskje ikke rart man blir litt deppa?

Mor og sønn ❤

Jeg er en person som er avhengig av å ha kontroll i livet mitt. Det er derfor jeg hater folk som lyver til meg, lager masse drama og som er tvers gjennom falske. Jeg greier ikke å forholde meg til så ustabile mennesker, så da kutter jeg dem ut uten å se meg tilbake. Hos meg er det ingen second chance! Så når jeg da sitter igjen med en trygg og god vennegjeng og et enormt stort nettverk, føler jeg ting har falt på plass der. Jeg har funnet drømmemannen min og vi har fått en fantastisk sønn sammen, så det stabile familielivet er på plass. Nå er det bare jobb som gjenstår, og det bekymrer meg egentlig ikke. Jeg nyter mammapermen min, og nå skal sambo søke om at jeg får permen hans også, så da kan jeg nyte livet litt lengre!

For det er virkelig en sann nytelse å være hjemme med en så skjønn sønn. Han smiler og er blid hele nesten hele dagen, og han er veldig lett å underholde. Han har en liten trass-periode nå, men det overlever vi. Så her om dagen satt jeg og tenkte litt for meg selv (ingen surprice der) og kom frem til at jeg rett og slett har det FOR bra! Helt fra jeg var liten og min mor traff monster-stefaren min (som ødela barndommen min og mye av mitt litt eldre liv) har det ALLTID vært ett eller annet bråk. Enten med jobb, venner, familie, menn osv.. Det har alltid vært en eller flere store negative ting i livet mitt som jeg kan konsentrere min negative energi på, så jeg greier å styre det positive dit det skal. Nå har jeg ingen negative ting i livet lenger (ingen store ting i alle fall) og det er jeg ikke vant til! Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg skal være bare lykkelig!

Så etter mange samtaler med min kjære bestemor, mamma’n min og sambo, har jeg endelig kommet frem til at jeg må lære meg å ha det bra. Så nå har jeg en helt ny state of mind, og jeg tror jeg liker det! Vekta er på vei til å løse seg, det å være mor er ikke på langt nær så hardt som folk vil ha det til, sambo er helt fantastisk, og jeg begynner å å et skikkelig godt forhold til mamma. Vennene mine er magiske, de er der bestandig, uansett, og alt annet er bare velstand! Nå kan jeg endelig puste, og det er DIGG!!!

Så nå skal jeg nyte våren, og konse på kun positive ting. Alt ordner seg for pene piker! (eller er det snille piker?) 😛

(Beklager rotete innlegg… Tankene kom litt i hytt og pine underveis i skrivingen….)

 

2 tanker på “Ny state of mind!

  1. Så godt å høre at du har det FOR bra 😀 Jeg har tenkt mye på det samme selv i år, at ting faktisk går bra, at de problemene jeg depper over egentlig kun er i mitt eget hode, og det totalt uten grunn. En ting jeg prøver å tenke på iblant er «count your blessings», å sette pris på det man har her og nå, og det er en veldig fin og god tanke 🙂 Ha en flott torsdag, tigerdamen 😉

    • Du har så rett, så rett!! Vi er alt for dårlig til å sette oss ned og faktisk glede oss over at ting går bra! Man blir alt for opphengt i at man neste MÅ ha noe negativt i livet for at man skal overleve! Synd det er sånn.. Bra det går bedre for deg også søta!!! Ha en flott torsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s