Vajazzle for alle penga?

Det er ikke bare bare å ha en liten kravstor baby i hus, og det tar opp mye tid å underholde den lille tassen. Så om kvelden er det virkelig deilig å sette seg på data og bare slappe av og oppdatere meg på nyheter. Det meste er kjedelige saker som ikke trengs oppdatering på, men så hender det at det dukker opp saker som gjør at jeg ikke bare føler meg gammel, jeg føler jeg har vært for lenge borte fra ALT! 

Som jeg har blogget om tidligere er jeg stor tilhenger av brasiliansk voksing. Det gjør vondt som faen, men det er så verdt det!! Nå har jeg ikke fått vokset meg siden fødselen (naturlig nok) og jeg sitter å vurderer om det snart er på tide for litt selvpining igjen nå som ting har grodd. Men nå er det tydeligvis ikke nok å vokse seg for å se bra ut. Nå er det en ny trend som har kommet, og jeg må innrømme at jeg føler meg gammel når jeg leser om dette. Er det virkelig kommet til at man må lime glitrende krystaller på våre edlere deler for å få oppmerksomhet fra gutta??

Dagbladet.no skriver om den nye trenden «vajazzle», og jeg må si jeg er skeptisk.Er det virkelig ikke nok skjønnhetsprodukter der ute å brukepengene sine på?? Når jeg skal vokses bruker jeg Afroditeklinikken, og de er fantastiske! De vurderer nå å sette vajazzle på menyen, og det syns jeg er modig gjort. Skal virkelig pripne, Norske kvinner lime krystaller nedentil? Vi som knapt tør å vokse oss!? I USA koster det 115$ (ca. 640,- NOK) og krystallene sitter på maks en uke. Så hvor mange ganger får man egentlig glede av disse krystallene? Er du single og vil ha det moro, greit nok. Men det er jo ikke alle som får seg noe mer enn èn gang i uka, så skal man da blakke seg på noe som skal vises frem kanskje èn gang? Og er det ikke fryktelig ubehagelig å gå med?? Hva er poenget? Når man har vokset seg varer det jo ca. 5 uker før man må ha ny behandling, så det er liksom verdt det!

Det kan jo bli spennende å se hvordan det slår an her til lands! 🙂

I mellomtiden velger jeg å forbli skeptisk og ikke tenke så mye på det. Jeg lar meg bare beundre over hvor mye tull folk kommer opp med for å tjene penger. Bare fordi kjendisene gjør det betyr det ikke at vi må gjøre det samme! 😉

8 tanker på “Vajazzle for alle penga?

 1. Sikkert ikke meninga man skal gå rundt med det hele tida. Kan se for meg at dette kan bli veldig populært i forbindelse med Valentines Day eller som en overraskelse på bryllupsnatta..

  • Ja DET støtter jeg! spesielle anledninger fortjener noe spesielt!! men på daglig basis er det bare tull. og det varer jo bare maks en uke :-/

 2. Som deg så lurer jeg også på om det ikke er ubehagelig å gå med, og jeg ser ærlig talt ikke poenget. Ting som glitrer trekker nok mer gjerne øynene til en kvinne enn en mann, tror jeg. Og hvis jeg hadde brukt så mye penger på det så vet jeg ikke om jeg ville latt mannen komme til uansett, ettersom jeg hadde vært redd for at de skulle løsne 😛 Men janei, folk kan da få bruke pengene sine på hva de vil, men jeg tror nok ikke det her er greia for meg, spesielt når jeg ikke takler smykker i noen slags form, hehe.
  Tror guttene uansett setter mer pris på å få se hvordan vi egentlig ser ut der nede 😉

  • om sambo hadde sett masse krystaller der nede, tror jeg nok han hadde ledd!! hadde ikke følt meg helt komfortabel med å bruke masse penger på noe, for så å ødelegge det med sex 😛 hehe

   • Jeg forestiller meg uttrykket til en stakkars kar som skal hoppe til køys med dama, hvorpå hun sier at hun har en overraskelse, og så er det det der xD Jeg skjønner virkelig ikke greia 😛 Piercings er riktignok en ting, ettersom det kanskje kan gjøre det mer følsomt ellerno, men det her har jo ingen praktisk funksjon, og det virker som bortkastede penger for meg 😛 Men, som sagt.. bruk penger på det, den som vil!

   • LOL!!! Så for meg mange menn around the world freake ut når damene dukker opp med dette!! HHAHAHAHA!!!
    Men ja, folk må få bruke penger på det de vil, men jeg mener det er veldig bortkastede penger 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s