Min store kjærlighet!

Jeg elsker mannen min og sønnen vår, jeg elsker familien min og vennene mine, og jeg elsker sjokolade! Men jeg har også en annen kjærlighet. En kjærlighet som kanskje mange forstår, men som ikke snakkes for ofte om. Jeg vet i alle fall at om det er ikke er min største kjærlighet, så er det min store kjærlighet! Det er min kjærlighet til min elskede data!

Du syns kanskje det høres rart ut, men jeg hadde ikke greid meg uten. Ikke bare er data et praktisk redskap som brukes til å holde meg oppdatert om verden, og å holde meg oppdatert på venner og familie, det er et redskap som jeg bruker på daglig basis. Jeg elsker å skrive, men å skrive for hånd blir smertefullt i lengden, så da er det en frihet å sette seg på data’n å taste i vei på de deilige tastene mine. Data’n min har nemlig de beste tastene i verden!!!

Jeg kjøpte min kjære data i 2007, og da kostet den ganske så mye. Men takket være en fantastisk sommer jobbmessig hadde jeg råd, og min onkel skaffet meg en flott rabatt på denne. Jeg har DELLs Inspiron 1720, og jeg må si det er noe av det beste jeg har vært borti! Tastene er silkemyke, skjermen er bra, den er stillegående, den er bare helt fantastisk! Eneste negative må være størrelsen noen ganger. Å ha den med på tur er ikke så kult, så derfor har jeg også en liten mini-pc som funker bra til sitt bruk. Og min nydelige pc hahr en fantastisk rødfarge på lokket og en herlig sølvfarge på resten. Kjærlighetens farger 🙂

Du tenker sikkert: hvorfor gidder hun å skrive om data’n sin?

Fordi jeg føler for å hylle denne flotte maskinen. Jeg bytter mobil MINST en gang i året, jeg har mange eksterne disker, jeg bytter gjerne kamera, men data’n min består! Jeg kan ikke tenke meg å bytte ut denne herligheten, og særlig ikke etter at jeg byttet fra vista-helvete til windows 7! En helt ny verden!!! I tillegg er jo hele maskinen «ny», i alle fall er alle delene nye. I fjor blacket data’n min helt, og etter å ha byttet hoverdkort, skjerm, tastatur, lader og diverse, fant data-doktor’n ut at det var hovedkortet som ikke var bra og fikk byttet det. Da funket min kjære som en drøm igjen, så nå er det egentlig bare batteriet som er slitt! Alt annet er nytt 😛 hehe.. Data’n min har vært sammen med meg i gode og onde dager, så den fortjener å bli hyllet 🙂

Jeg er så glad i denne maskinen! Måtte vi være sammen lenge, lenge!!! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s