Sårt etterlengtet hårklipp!

Jeg har veldig langt og tykt hår, noe som ikke passer seg når man har småbarn har jeg funnet ut! I tillegg har jeg veldig fall/krøller (kommer an på vær, shampo og dagsform) noe som gjør at små barnehender floker det til noe helt sinnsykt! Når Håret rekker meg nedom bh’n og veier 20 kg (føles det som) da er det på tide å klippe seg! Jeg har nemlig gått med konstant hodepine i over 2 uker pga vekten til håret mitt, og det er IKKE kult å se ut som en høysåte!

Før hårklipp

Etter

Før hårklipp

Så i dag spanderte min elskede samboer hårklipp og striping på meg slik at jeg kunne bli fornøyd med håret igjen. Jeg møtte opp hos frisøren, og for èn gang skyld ga jeg henne relativt frie tøyler, med noen få innsigelser. Etter 3 timer i stolen kunne jeg se meg i speilet med et stort smil, og det var gledelig å se hvor fint det ble! Nå har jeg samme frisyre som jeg er komfortabel med å ha, og det er lenge siden sist!! Jeg stripet det også i fine, sommerlyse toner, og det ble veldig bra! Sambo var livredd for at jeg skulle klippe meg kort, og kravet han stilte var at det måtte være langt nok til å kunne ha det i musefletter. hehe… Søte mannen 😉

Etter Hårklipp

Etter hårklipp

Så nå veier håret 20 kg mindre (føles det som) og har mye mer frisyre over seg! Ikke bare mange meter med blonde bølger som er i veien samme faen hva man gjør! Får ikke alt håret i hestehale lenger, men det vokser fort nok ut igjen, så det gjør ikke noe 😉 Hodepinen forsvant 30 min etter jeg var ferdig hos frisøren, så hodet ble veldig glad for å kvitte seg med dødvekten!!!

Legger ut før- og etterbilde, men advarer om at fargene kommer veldig dårlig frem! Er lysere nå enn før, men det kommer ikke frem på bildene. Det kommer heller ikke frem hvor mye hår hun klippet bort, men da hun tok rettetangen for å rette ut håret til klipping gikk det nesten ned til korsryggen!!! Jiiizes!! Ikke rart det var et helvete å ha med å gjøre! Håret blir også litt annerledes etter en dusj, det er ikke så rett til vanlig som på etterbildene, men med rettetang blir det slik 😛 Får legge ut nye bilder når jeg har dusjet i morgen og fallet er tilbake 🙂 Og så får jeg bare beklage det trøtte influensa-trynet mitt. Har vært kjempesyk i tre dager, så er ikke på mitt beste, men det overlever dere vel 😉 hehe..

I tillgg har vi tatt avtrykk av lillegull sin fot og hånd i leire i dag, og det ble flott! Skal male over med enten blå eller sort maling i morgen, og så skal det rammes inn. Må jo ha avtrykk av gullet! Har avtrykk i maling på lerret fra da han var 4 uker gammel, og det er så lite!! Lille gullet har blitt stor!

Nå er det en lykkelig mamma som sitter her med «nytt» hår!! 😀 Ha en flott lørdag alle sammen!

8 tanker på “Sårt etterlengtet hårklipp!

 1. Tone, du er så vakker, både med masse hår og mindre hår 😀 Dette fikk meg til å glede meg til jeg skal til frisøren igjen. Da skal jeg ta enormt mye ettervekst.. hehe.. det rekker jo å vokse enda noen cm før det er aktuelt for meg å dra til frisøren.. Samt at jeg har lyst til å tynne, som du nevner, og få meg en frisyre og ikke bare masse hår som henger. Små gleder ❤ Du ble iallfall knallfin 😀

  • Takk for det, skjønneste!! Jeg melder meg gjerne frivillig til å sitte barnevakt om du trenger det ❤

   Var i alle fall deilig å bli kvitt litt hår, og det morsomme var at da jeg gikk på vekten etter frisøren var jeg 1 kg lettere!! haha! Mest sannsynlig tilfeldig, men var morsomt likevel 😉

 2. Jeg synes også før-bildene var like flotte som etter-bildene. Det viser bare at ordtaket om «øyet som ser» ikke gjelder når en ser på seg selv… for da er en ofte kritisk til langt utover rimelighetens grenser. 🙂

  Men praktiske hensyn som hodepine, floker, o.l., er jo en veldig god grunn til å klippe seg. Hehe… du skulle fått låne klippe-maskinen min og skremt sambo med at nå har du tenkt å begynne å ta håret selv… ;D

  • Tusen takk!
   Og hadde jeg kommet hjem med klippemaskin tror jeg han hadde fått litt angst! hehe… Var deilig å blir kvitt mye hår. Når jeg vasket det i ste fant jeg ut at det ahr blitt litt i korteste laget, men det vokser ut igjen 😉 Hovedsaken var jo å tydde det ut og gjøre det kortere 😉

 3. I stemmer med de andre: du er smellvakker!

  Minner meg om bibelske myten om Samson i motsatt fortegn; all hans styrke lå i hans lange hår. Straks det ble klippet av, ble han svak og kunne fanges. Etter noen år, da håret hans fikk vokse fritt vilt igjen, ble han super sterk og kunne hevne de som tok ham. Med andre ord: du får liksom samson styrke straks du klipper deg og får det som du vil.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Samson

  Merker selv at jeg er også er Samson når jeg har vært hos frisøren. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s