Adventstid!

Da var den endelig her: adventstiden! Nå liker ikke jeg jul, men enkelte ting er veldig koselig. I år har jeg bestemt meg for at det skal pyntes litt hjemme, og har gått til innkjøp av juleduker, nye telysholdere, små julenisser og julemus, og ikke minst julestake i vinduet! Julestjerne og julegardiner står for tur, jeg må bare finne noen jeg liker. I tillegg skal jeg se om jeg finner noen fine pynteputer til sofaen som passer til jul. Det meste er kjøpt i rødt og lilla, og det ble veldig bra! Nå som jeg har familie og har blitt mamma må jeg lære meg å stelle i stand jul hjemme, og da er det greit å begynne smått siden ejg aldri har pyntet til jul før! Ikke har jeg bodd sammen med noen som liker jul heller, så da har det blitt lite pynting oppgjennom årene!

I år skal jeg ta med meg familien og stikke hjem til hjembyen og hjem til mor, og der ser det hvert år ut som julen har eksplodert! Nei, det er ikke negativt ment, det er alltid kjempe koselig hjemme i jula, og det er lange og gode tradisjoner blandet med noen nye og forbedret tradisjoner.  I fjor feiret jeg og sambo hver for oss, men i år går jo ikke det pga Leo. Ikke at jeg klager, det var trist uten sambo i fjor så jeg gleder meg masse til i år! Siden jeg ikke lenger jobber i utelivsbransjen hverken som bartender, servitør eller dørvakt kan jeg endelig begynne å sette pris på julen, og ikke forbinde den med stress og lange vakter. I tillegg har jeg ikke lenger store bekymringer, og da kan jeg slappe mye bedre av!

Adventstiden er nå forbundet med forventninger istedenfor stress, og for første gang på så lenge jeg kan huske gleder jeg meg til jul! Vi skal kjøpe nissedrakt til Leo, og jeg har allerede begynt på julegavene. Nå skal jeg bruke desember på å slappe av og kose meg med mine fantastiske gutter, og planlegge julegaver og julepynt.

Riktig god adventstid alle sammen!!! 😀

1 tanke på “Adventstid!

  1. Hvordan får du laget de bannerene du har på siden, de som teller ned vekten din og hvor lenge dere har vært sammen? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s