6-ukers kontroll

I dag har vi vært på 6-ukers kontroll med Leo Nicolai, og en stolt mor kan konstatere at alle skryter av hvor fantastisk han er! 😀

Først skulle han veies og måles rundt hodet, og nå veier gullet hele 5 kg og er 37 cm rundt hodet! Han vokser utrolig fort! Så skulle han inn til legen, og en liten Leo i bare bleien ble lagt på benken hans. Vi fikk først se på kurven på datamaskjermen at Leo ligger litt over gjennomsnittet i vekt, og helt på streken på gjennomsnittet i hodemål. Helt perfekt, med andre ord! Så sjekket legen blikkkontakt, men Leo var ikke heeelt interessert i legen. Så legen gikk over til å sjekke lunger, hjerte og ledd, og fant ingen feil. Vi måtte ta av bleien så han kunne sjekke alle ledd og folder, men med det sdamme bleien var borte benyttet Leo sjansen til å skyte en ladning grønn bæsj rett mot legen! Heldigvis hadde han gode reflekser og hoppet unna. hehe.. Leo ble lagt på magen, og legen skrøt av hvor sterk han er i hele kroppen. Så ble han lagt tilbake på ryggen, og legen fikk endelig blikkontakt og et stort smil! 😀 Bortsett fra litt sopp på tungen fikk vi beskjed om at vi har en fantastisk snill og rolig gutt som er i helt perfekt form, og som ser ut som han trives veldig godt! Han utvikler seg litt raskere enn gjennomsnittet, og man blir jo litt stolt av en slik beskjed. 😉

Så skulle vi inn til helsesøster, og hun spurte om vi hadde noe ville ta opp. Jeg og sambo ser på hverandre og trekker litt på skuldrene. Har vi egentlig noe å ta opp? Ikke skriker han mye, ikke har han mye vondt i magen, tarmsystemet fungerer i aller høyeste grad, han utvikler seg raskere enn gjennomsnittet, han sover godt om natten, ammingen går smertefritt, jeg er i fin form, og ingen har vært syke. Så vi snakket litt om generelle ting, og jeg fikk vite hvordan vi skal fjerne soppen hans og forhindre at den går inn i brystet mitt. Leo ble etterhvert litt urolig, og det skjønner jeg godt. Kjedelig for en liten tass å være så lenge på helsestasjonen!

Alt i alt gikk det over all forventning, og en stolt mamma og pappa kunne gå derfra med bare gode tilbakemeldinger! På torsdag er det tid for barselgruppe, så det blir veldig spennende! 😀

I tillegg er det en spesiell dag i dag, min kjære har nemlig bursdag!!! GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, KJÆRE!!! Elsker deg så masse!!! Håper du har hatt en bra dag sammen med meg og Leo Nicolai. Og jeg gleder meg til å lage bursdagspannekaker til deg! 😉

 

2 tanker på “6-ukers kontroll

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s