Ensformig blogg

For tiden er bloggen min fryktelig ensformig, og det skyldes èn enkel grunn: jeg opplever ingenting spennende for tiden! Jeg har nå vært sykemeldt i 7 mnd, og er det noe jeg HATER så er det å være sykemeldt! Det er rett og slett kjedelig! Siste månedene har jeg vært fryktelig sliten i både kroppen og hodet, og har egentlig stengt meg selv inne i leiligheten og trukket meg unna både venner og kjente. Ikke fordi jeg vil, men fordi jeg må. Jeg har hatt ufatterlig mye tanker i hodet i det siste, og det er alt fra baby og svangerskap, til jobb og økonomi, og jeg begynner å merke at det begynner å bli litt nok nå.

Derfor blir bloggen ganske så ensformig. Det går veldig mye i baby, svangerskap og noe i den gaten, rett og slett fordi det er det eneste jeg opplever om dagen! Det betyr ikke at jeg klager av den grunn, tvert imot. Jeg syns det er ganske så deilig å ha det så stille rundt meg nå som det nærmer seg termin. Svangerskapet har for det meste bestått av stress, så det er godt å kunne samle krefter til fødselen. Jeg har en herlig vennegjeng som forstår dette, og som tar kontakt selv om jeg er veldig stille. Jeg setter umåtelig pris på det!!

Min kjære er i alle fall en umåtelig sterk klippe i livet mitt, og det har han vært fra dag èn. Han styrer og steller rundt meg, og passer på at jeg har det bra og har det jeg trenger. Han gjør ting veldig behagelig for meg, og han er utrolig deilig å prate med, uansett hva det gjelder! Han gleder seg masse til å bli pappa, selv om jeg tror han gruer seg til å se meg ha det vondt under fødselen. 😛 Nå som nesten alt av utstyr er i hus er det jo bare for den lille å komme snart, og fra neste uke kan han komme når som helst egentlig! Min kjære håper han ikke kommer før termin, mens jeg håper han kommer noen uker før.. hehe..

Jeg gleder meg i alle fall til å ha noe mer spennende enn svangerskap å skrive om, og  gleder meg til bloggen ikke blir så veldig ensformig lenger! Det kommer til å bli en god del baby-blogging når vår lille skatt kommer ut, men det blir i alle fall mer variabelt enn nå som han ligger inni magen og det ikke skjer så mye nytt fra dag til dag!! Håper han kommer snart!

8 tanker på “Ensformig blogg

 1. Jeg synes ikke bloggen din er hverken ensformig eller kjedelig. Det er ikke bare de store hendelsene som er spennende. Alle de små tingene du nevner omkring svangerskapet, samt måten du skriver på, gjør at jeg liker å lese nye innlegg her. 🙂

  • Tusen takk for oppmuntring! 😀
   Jeg syns selv det blir ensformig fordi jeg lever et litt ensformig liv nå som jeg sitter hjemme hver dag 😉
   Setter veldig pris på å kunne blogge og oppdatere dere om hva som skjer da, og gleder meg til jeg kan oppdatere om fødsel!
   Bloggen gjør jo hverdagen litt mindre ensom, selv om det kanskje høres litt rart ut 😛

 2. Nei nei…ikke ensformig, men du har fått en roligere blogg siden den forrige bloggen fordi du har mer balanse i livet har jeg inntrykk av…

  …av og til er det også deiligt. 🙂

  Men jeg har også inntrykk av at du gjorde deg opp veldig mye mer meninger før enn nå. Dvs, du har jekket ned på å ha meningsfights om alt og har blitt mer opptatt av å undre over ting. Og undring er litt lugnere som regel enn å ha masse meninger hele tiden. (Hvis du ser forskjellen?). For personlige meninger piffer opp stemningen som regel på blogger, men av og til kan det bli for MYE meninger. Misforstå meg rett, men av og til er det litt deiligt med de litt lugne bloggene, sånn som denne har vært mens du faktisk har vært gravid, for å få litt avbrekk fra meningskaoset som hersker i bloggverden. Og joa…du har hatt meninger om litt av hvert her også mens du har gått gravid, og generelt er meningene dine også vært din styrke innen blogging. Men er det ikke også litt deiligt å ta seg fri fra sine meninger også? Bare slappe av og nyte, ikke tenke så mye, bare undre litt nu og da? 😉 Feks tar jeg meg ofte fri fra blogg-medier (og min egen blogg!) for å ta fri fra andres meninger og mine egne meninger, og da er det feks deiligt å bare se på filmer, lese tegneserier og bare slappe av.

  But not to worry: tror som du sier at du får nok å gjøre og føre når tigern kommer! Og da kommer du med litt flere meninger kan jeg tenke meg. 😉

  Jeg følger med jeg! 😀

  • For en flott vinkling på det! Du har nok rett i at meningene har blitt roligere og det blir mer reflektering. Gleder meg til å begynne å blogge om det å være mamma, men gleder emg også til jeg begynner å oppleve ting igjen som innebærer andre ting enn akkurat å sitte inne og se tv.. hehe.. Det er virkelig deilig å ta en liten pause fra bloggenes utrolige/urolige verden noen ganger. Bare ta en pause og se seg rundt etter annet lesestoff som ikke er så kraftfullt som enkelte blogger. Jeg liker godt bloggen din, den er også ganske så rolig og avslappet til tider, og veldig reflektert. Det gir meg ro i sjelen å lese en blogg med egne meninger men som ikke starter blogg-krig med dem! 🙂

   Nå skal jeg bare slappe av før fødselen om noen uker, så det blir nok ikke mye action inne her før han kommer. Det blir et og annet innlegg når jeg føler for det, men ikke store greiene. Takk for at du følger med! Jeg lover mer spennende lesestoff når Tigeren har kommet ut 😉 hehe..

 3. Jupp….jeg har nesten tatt en hel uke fri fra min egen blogg spesielt nå for å bli litt meningsfri.

  Grunnen til at jeg tok meg selv i å måtte ta fri fra meninger, er faktisk på grunn av en litt for god healer (som jeg kaller «mannen med trollspeilet»). Han oppdaget at jeg var besatt av meninger og måtte ha meninger om alt! Jeg var besatt av å lese og høre andres meninger og gjøre meninger osv osv. Jeg var ikke klar over at det var en besettelse før jeg faktisk tok meg fri fra det. Og til min glede, oppdaget jeg hvor deiligt og lungt det var å ikke ha meninger. Og jeg oppdaget også hvor mye unødvendige fiender jeg fikk fordi jeg hadde meninger og jeg oppdaget hvor slitsomt det var å ta opp enhver meningsfight med de som var uenige med meg.

  Så litt på josh, så holder jeg meg unna de med alt for sterke meninger og mye meninger i det sosiale livet også. Og i det siste, i sommer, har jeg tatt mye fri fra meninger fra nyhetene også.

  En annen grunn jeg har til å ta fri fra meninger, kommer fra buddhismen faktisk. For buddha mente at det å ha for mye meninger, gjør at det klistrer seg til atman (dårlig oversatt: sjelen), som igjen fører til at det er i veien for atmans opplysning og sannhet. Det er derfor buddhistiske munker går inn i sanghaen (munkekloster fellesskap), for å ikke bli påvirket og blindet av blandt annet meninger i verden. Hvor meditasjon, kunnskap og pondering er det som er i fokus, hvor de får riktig stimuli nettopp til det i sanghaen.

  Etter at jeg begynte å meditere og drive med yoga, har jeg mer og mer renset meg vekk fra min egen besettelse fra meninger. Så i den anledning, så ser jeg at du uten å vite det, har tatt litt samme valg som meg om å gå litt vekk fra å ha meningsfights om alt. Jeg tror ikke du tok det samme valget fordi du har hatt den samme besettelse som meg for det, men kanskje fordi du har fått det roligere rundt deg og så ble det også litt lungt med meninger for deg også`?

  Min holdning nå, er at jeg har en sånn «pick your fight». Dvs at jeg ikke kriger om meninger om alt lenger. Men jeg velger i såfall den «menings krigen» som er verdt å kjempe for. For det finnes så visst noen meninger man bør stå for. 🙂 For som et kjent sitat fra «Silence of the lambs» sier:

  Hvis du ikke står for noe, faller du for alt.

  Masse god fredag!

  • Det er viktig å ha egne meninger, men jeg har lært at det noen ganger kan bli for mye av det gode og da er det på tide å tenke gjennom hva man sier til hvem. Når man blogger er man spesielt utsatt siden mange andre med andre meninger kan komme til å lese og kommentere det du skriver, og da må man være kvinne/mann nok til å både tåle kritikk og kunne stå for det man skrev. Jeg tror det er en fordel å ta en pause i ny og ne. Jeg trengte det selv, og kjenner hvor utrolig godt det er å ikke lese så mange blogger eller engasjere meg i andres blogg-kriger.
   Du gjør lurt i å bare være deg selv uten å dele for mye av deg, og syns du gjør klokt i å velge dine kamper med omhu 🙂

   Jeg er veldig glad i bloggen din, og selv om du har tatt pause vet jeg du kommer like sterkt tilbake når du er klar for det 😉

   Riktig god fredag og helg til deg også! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s