Fotografering i studio

For flere måneder siden sendte samboer meg en link til en internettside som etterspurte gravide som ville stille opp nakne i bladet GRAVID. Vi fleipet litt frem og tilbake om jeg turde å søke eller ikke, så på pur faen sendte jeg inn en søknad. Jeg regnet meg mange kom til å søke, og at jeg ikke kom til å bli valgt ut. Så feil kan man ta!!

Etter to måneder hadde jeg egentlig glemt av hele greia. Jeg hadde jo bare søkt på tull, så jeg tenkte ikke noe mer på det. Men plutselig en dag ligger det en mail i innboksen min som lurer på om det fortsatt er interessant for meg å stille opp på fotografering. Jeg ble ganske så overrasket over å ha blitt plukket ut, og tok en samtale med samboer om det. Han var all in, og ga beskjed om at så lenge jeg tenkte nøye gjennom det hadde jeg hans fulle støtte. Jeg tenkte gjennom det mange ganger, veide for og imot, og endte opp med å sende mail tilbake om at det var aktuelt for meg.

For en uke siden fikk jeg mail med info, og jeg stilte opp i Hot Shot studio i dag, klar til dyst. Jeg ble stylet på håret og sminket (noe man kan venne seg til) og pratet med de andre gravide som var der. Vi var vel 3 stk der samtidig siden alle var delt opp i puljer, så var veldig rolig stemning der. Jeg kledde av meg og stilte meg opp foran lerrete. Fotografen knipset i vei, guidet meg slik hun ville ha meg, og da jeg fikk se bildene etterpå var de kjempe fine!! Hun lovte meg å sende de to de kommer til å bruke i bladet på mail til meg, så blir moro å se hvilke hun kommer til å bruke!

Bladet kommer i butikkene i midten av oktober, så blir veldig spennende å se!!! Bakgrunnen for dette prosjektet er at GRAVID skal lage en stor artikkel om graviditet og kropp, og gravides forhol til egen kropp i svangerskapet kontra før svangerskapet. Jeg syns det var veldig moro å være med på, og hadde en veldig postitiv opplevelse med hele opplegget! De var veldig profesjonelle, og det var aldri ubehagelig å være der. Fotografen var Sara Rose Furmyr, og hun har et herlig vesen som er lett å like!

Nå er det bare å vente i spenning på bilder og blad!! Og tenk: når bladet kommer i butikkene har lille Tigergutt kommet ut!! 😀

2 tanker på “Fotografering i studio

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s