6 uker til termin!!

Jeg kom til å tenke på en ting i dag:

DET ER BARE 6 UKER TIL TERMIN!!!

Dere leste riktig, det er bare 6 uker til vår kjære lille skatt er spådd å komme til verden! Om han velger å komme to uker før tiden (noe jeg håper av hele mitt hjerte) er det bare 4 (!!!!) uker igjen! GOSJ! Tiden har gått ufatterlig fort, og selv om de siste tre ukene har gått greit sakte har resten av svangerskapet flydd forbi som en vind! Jeg begynner modningsakupunktur i midten av september, så om den virker bra slipper jeg å gå over tiden. Det er IKKE ønskelig å gå over tiden!!

Jeg legger herved inn en bestilling, og jeg håper det ikke er alt for lang behandlingstid på den!

«Jeg søker herved en stk. fødsel om 4 uker, og den må gjerne gå raskt og uten de alt for store smertene. Det er svært ønskelig å slippe å revne, og jeg vil ikke ha epidural så sant det ikke er absolutt nødvendig. Jeg ønsker at ammingen skal gå smertefritt etter fødsel, og at vi kan dra hjem raskest mulig så vi slipper å ligge på sykehus da jeg ikke er så veldig fan av å være innlagt! Jeg øsnker et stk. friskt og oppegående barn, gjerne som sover om natten og som er sosial og kosete av seg. Regner med dette ikke er så alt for store krav, og at det lar seg gjøre! Håper på snarlig tilbakemelding!! 😀 »

Nå skal det sies  at jeg tviler på at fødselen går raskt og smertefritt, men man kan da alltids håpe 😉 hehe… Lenge leve optimismen! 😀 Jeg gruer meg faktisk ikke til fødsel i det hele tatt, og gleder meg bare til det er over! Jeg håper jo det skal gå så raskt som mulig, men jeg har den innstillingen at det som skjer det skjer. Jeg har ikke lagt store planene, og har ikke noe grunnlag for å bli skuffet.

Liste til fødselsbag er skrevet, liste med telefonnummer og navn som skal varsles er skrevet ned, og jeg føler jeg har det meste under kontroll. Vi skal ikke på fødselskurs siden jeg har satt meg nøye inn i ting på egenhånd, og samboer gleder seg til han kan kose med lille gutten sin 🙂

6 uker igjen, måtte de gå FORT!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s