I ekstase!!

I dag tidlig (les:05.30) våknet jeg og følte meg litt rar. Det gjorde litt vondt i magen, og for å lette litt på trykket til magen (jeg sover mye på magen) la jeg meg over på ryggen. Jeg lå og hørte på herlig fuglekvitter, så det begynte å lysne til dag, og plutselig var jeg mer våken enn noen gang! Jeg hadde hendene liggende løst på magen rett nedom navlen, og de hadde vel ligget der en stund. Plutselig kjente jeg et skikkelig spark mot ene hånden min, og jeg skvatt skikkelig! Rett etterpå kom det et nytt spark, og ett til rett etter det igjen! Jeg turde nesten ikke puste, og lå heeelt stille..

Sambo våknet jo litt opp og smilte til meg, og jeg tok hånden hans og plasserte den på magen min med beskjed om å ikke trykke. Smilet ble bredere, og han kunne også tydelig kjenne den lille romstere rundt der inne! Herregud så spesielt! Jeg har jo kjent spark og bevegelse inni magen lenge, men å kjenne det utenpå gjorde at det kom nærmere på mange måter. Jeg kjente ca. 5 skikkelige spark før hun roet seg, og så kjente jeg bare litt romstering før det ble helt stille. Alt negativt forsvant som dugg for solen etter livstegnet fra vår lille solstråle! 😀

Nå er det en stk. tigermor som er i ekstase! MiniTiger har blitt stor!! 😀

6 tanker på “I ekstase!!

  1. Åh, å kjenne sparkene utenpå er helt herlig! Endelig kan man dele også den fysiske følelsen av å ha noen inni seg med andre.

    • Ja ikke sant!! Den kommende far syns det er veldig stas å endelig kunne kjenne lillemann sparke, og han lyser opp hver gang han kjenner sønnen sparke! 😀 Og det er deilig for meg å kjenne det også, så vet jeg alt er bra 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s