Invasjonen av rosabloggerne!

Er det noen her som har hørt om de såkalte «rosabloggerne»? Ikke? I så fall kan jeg gi dere et lite innblikk. De er som regel 13-20 år, skriver om sminke, hva de spiste til middag, hva som er in av klær, og hvor mye de elsker fred på jord. De er typiske jente-jenter, med andre ord jenter jeg ikke kommer overens med. Men hva er det med disse rosabloggerne som fascinerer folk? Jeg tror jeg vet svaret!

Jeg dømmer nok folk ofte ut fra ting de sier, og hvordan de sier det. I dag leste jeg en artikkel i dagbladet om en blogger som påstår alle bloggere er mellom 14 og 16 år, homofile eller har traumer. Og så sier folk JEG drar alle over èn kam?? Makan.. Hun sier også at om du ser en mannlig blogger er han garantert homofil. Hmmm.. stemmer dette? I så fall har mine kompiser holdt noe skjult for meg!

Jeg har ikke noe i mot rosabloggere. Hvorfor ikke? Fordi jeg ikke leser dem rett og slett. Liker jeg ikke noe/noen unngår jeg det/dem. Men rosabloggerne dukker opp overalt for tiden, og DET irriterer meg. Jeg vil gjerne kunne plukke opp en avis uten å måtte lese om disse småjentene som ikke har mer å skrive om enn sminken de bruker, klærne de bruker, og legge ut mest mulig bilder av seg selv på bloggene for å vise alle hva de har på seg i dag. Som 14-åring skjønner jeg at dette er interesser man har, men må virkelig dagbladet og andre aviser lage så store saker om dem? La rosabloggerne få blogge om det du vil, men hold dem unna oss som ikke er interesserte vær så snill!!

Når man hører sånn som at alle bloggere er mellom 14 og 16 år, homofil eller har traumer tenker jeg mitt. Jeg tenker at slike skylder IQ og at de strengt tatt ikke burde få lov å uttale seg offentlig. Jeg tenker også at de burde få hode ut av rompa si å se seg litt rundt! Det finnes så uttallige mange bra blogger der ute som skrives av alt fra godt voksne mennesker til de litt yngre som faktisk har andre ting å prate om enn sminke og hvor høyt de hyler når de ser venner. Rosabloggerne er sikkert smarte jenter/gutter som har opplevd mye, men de fremstår som hjernedøde fjortiser som ikke eier livserfaring og som ikke ser annet enn det som skjer i sitt eget lille univers. Med uttalelser som de over blir jeg bare irritert på de som sier det. De liker heller ikke at de blir motsagt, og de sier de blir såret når de får kritikk… Stakkar…

Jeg har ikke beste bloggen jeg heller, og jeg skriver om de tingene som engasjerer og interesserer meg. MEN jeg blir ikke overrasket over at folk er uenige med meg, og blir ikke såret over folk som sier meg i mot. Jeg sier at rosabloggerne må gjerne skrive om det som engasjerer dem, men la det begrense seg til bloggen! Ikke la dem slippe til i aviser så vi som ikke liker dem slipper å lese om dem!! De som er interesserte kan gå inn på de mange rosabloggene som finnes der ute!!

4 tanker på “Invasjonen av rosabloggerne!

 1. Ja bloggere er en merkelig forsamling. 😉

  Jeg er f.eks. veldig skeptisk til: http://skepsis.no/blog/

  Og her er det jo bare sprøyt: http://28815.vgb.no/

  Nei, da er det like godt å hoppe over til http://www.psykologibloggen.no/

  Takk og lov for variasjonen. Personlige blogger er gøyale og til tider veldig interessante. Fagblogger gir mye nyttig påfyll. Og så har vi de som er midt i mellom. 🙂

  Rosabloggere har jeg knapt vært innom, men fant ikke noe som interesserte meg der.

  • hehe.. kule blogger! 😉 Det er det jeg mener! Mangfoldet er så stort, så skal rosabloggerne liksom sette alle andre bloggere i bås?? jaja… Jeg setter i alle fall pris på de varierte bloggene 🙂

 2. Nja…ikke undervurder deg selv ved å si at du «ikke er en av de beste bloggerne heller»…..du skriver bra, og du har din faste leserkrets. 😉 Men du skriver ikke like komersielt som fjortis bloggerne heller. For det de gjør som gjør at de er komersielle, er absolutt alle bildene de legger ut av seg selv på for å få bekreftelse …pluss at de er ikke så anonyme som det vi er.

  Jeg skal ærlig innrømme at det er en fjortisblogg jeg faktisk følger med på, og det er larstangen bloggen.

  http://larstangen.blogg.no/

  Hovedsaklig fordi han tilfredstiller titterlysten min allá se og hør kjerringa i meg….og han har masse bilder slik fjortisbloggerne flest har. Men han er ikke så verst for å være en homofil fjortis blogger…..det gjør meg kanskje til litt lavmål lik resten av Norge som følger med på de rosa bloggerne…jeg innrømmer: er ikke stolt av meg selv. :-/

  • Koselig av deg å si det 🙂 Har jo mange lesere hver dag, så må jo gjøre noe riktig 😛
   Jeg var jo veldig anonym før, og det gjorde jo at jeg kunne skrive mer om det meste. Nå er jeg ikke anonym lenger, og da må jeg jo gå litt stillere i dørene. Men jeg liker det jeg 🙂 Så kan jeg heller kose meg med rebellene 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s