En takk til min elskede samboer

Jeg er virkelig verdens heldigste jente. Ikke bare har jeg en stødig familie, en fantastisk vennegjeng, mat på bordet og tak over hodet, jeg har tidenes mest fantastiske kjæreste!!! Dere tenker sikkert at alle sier dette om sin kjære, og det må de gjerne gjøre. Dette er en takk, en hyllest og en ode til min elskede samboer og far til vårt kommende barn!

Jeg tror det mest fascinerende med denne mannen er ansiktet hans. Han kan se veldig voksen og alvorlig ut, han kan se øm og kjærlig ut, og han kan se barnslig og rampete ut, alt i løpet av 10 minutter. Han har et trygt og vinnende smil, og et vesen som varmer alle han kommer i nærheten av ham. Men mest av alt har han et hjerte av reneste gull, og en sjel så ren som diamanter! Han holder ut med meg i tykt og tynt, trøster når jeg gråter, muntrer opp når jeg er trist, og ler med meg når jeg er i godt humør.

Som gravid svinger hormonene humøret og dagsformen, og tålmodig finner han seg i alt jeg har å komme med av utbrudd og raserianfall. De er aldri rettet mot han, men på gjenstander som mobilen, dataen osv… Da smiler han bare tålmodig og lar meg skjelle fra meg det minuttet det varer uten å bli sint eller irritert. Når jeg gråter holder han rundt meg, trøster meg og lar meg være trist til det hele er over. Tålmodigheten hans er evig-lang, og desto mer moro er det å se han skikkelig forbannet! 😛

Han er også en ekte gentleman! Han åpner bildøren for meg, han drar ut stolen når vi er ute og spiser (og hjemme på kjøkkenet når vi lager middag hjemme), han spretter opp og henter ting før jeg rekker det, og han bærer alle tunge ting så ryggen min skal bli mindre belastet. Etter jeg ble gravid har dette bare blitt mer fremtredende, og når bekkenløsningen er som verst og jeg ikke kan gå er det som om mannen skjønner hvor fortvilt jeg blir.

Her om dagen vasket han ned hele kjøkkenet og gjorde det veldig fint der så jeg kunne kose meg med matlaging. Jeg tok stuen som best jeg kunne før ryggen streiket, men den blir jo ganske fort rotete igjen.. hehe.. I dag har jeg hatt en tung dag, selv om jeg har kost meg masse i parken med grilling og gode venner. Når jeg kom hjem var ryggen så vond at jeg er låst fast i sengen, og det gjorde dagen veldig tung. Så nå rydder han stuen, vasker alle karmer og overflater, og støvsuger og vasker gulvet for meg så jeg skal få det koselig her når han drar ut å jobber. *sukker henført!*

Ja denne mannen er virkelig utrolig! De fleste som får høre om hvordan han er sier bestandig «han er tøffelhelt»! Javel? En tøffelhelt er vel en som ikke har egne meninger, som dilter etter kjæresten og adlyder hennes minste vink og rett og slett legger seg langflat når det gjelder det meste. Mannen min står for meningene sine, er en gud å diskutere med, og gidder han ikke hente noe når jeg spør sier han at han ikke gidder. Vi krangler nesten ikke, fordi det er ikke noe å krangle om! Vi diskuterer ofte, men det er jo bare moro! 😀

Jeg elsker denne mannen over alt på jord! Jeg har virkelig funnet drømmemannen min, og er veldig stolt over å kunne kalle denne mannen samboeren min. Det finnes ikke ord for hva godt han gjør for meg, og vi utfyller hverandre perfekt!

Så da gjenstår det bare å si:

Tusen takk for den du er, kjæresten min!!! Du er virkelig best!! ❤

8 tanker på “En takk til min elskede samboer

  • Ja jeg er veldig stolt over å ha greid å kapre han! Trodde ikke en mann kunne bety så mye for meg, eller være så god mot meg 🙂 Syns alle fortjener den partneren som passer best til en selv 🙂

 1. Han er ikke en tøffel. Han forstår hva du vil uten at du trenger å si det. En tøffel må ha det inn med teskje.

 2. Jeg syntes menn er tøffel når de i siste instans kutter ut sine kompiser og venninner for kjæresten sin …..men typen din er jo bare romantisk og gentleman ser det ut til…og en gentleman har da alltid sine selvstendige meninger. 🙂

  • Enig med deg. En tøffel kutter kontakten med sine egne venner fordi kjæresten vil det, og han føyer seg etter det dama vil og ikke vil. Er glad mannen min har egne meninger. GUD så kjedelig det hadde blitt ellers 😉

 3. Så fint du skriver om din kjære da=) Tror han setter pris på det:) Tror vi har ganske like kjærester. Og hurra for det at det finnes sånne menn som de:D Tenker på før i tiden var det ikke vanlig at menn var innvolvert i et svangerskap i det hele tatt,men nå er det helt snudd om,og det er jo sinnsykt bra da:).For en trenger virkelig mye omsorg,kjærlighet og støtte gjennom det hele. Og til de som kaller de for tøffelhelter syns jeg er selv tøffelhelter. For det finnes ikke noe tøffelhelt med sånne menn i det hele tatt.De er sterke og omsorgfulle,noe som virkelig i mine øyer er en ekte mann.:D

  • Så bra du har en som er lik! Syns alle kvinner fortjener en slik mann. Syntes han fortjente en offentlig takk etter alt han har gjort for meg! Han er der hele tiden, og er så omsorgsfull og snill. Blir helt rørt 🙂 babyen er heldig som får han til far!

   Syns menn før i tiden gikk glipp av mye med å ikke delta i svangerskapet. De knytter jo bånd de også, selv om babyen er i kvinnens mage 🙂 Ekte menn er de som behandler kvinner bra og med respekt, og som ikke mister seg selv på veien. Det krever styrke å holde ut med kvinner 😉 hehe…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s