Ultralyd

Da har vi vært på ultralyd, og det var fantastisk!!! Jeg var nervøs for at babyen ikke skulle ha det bra, men alt er normalt! Den lille tigeren har nå blitt større enn på 9 ukers ultralyden, og er nå 6,7 cm lang, hjertet slår 162 slag i minuttet, nakkefold og ryggrad er perfekt, og alt ser normalt ut 😀 Jeg og min kjære smilte stort, og jeg fikk en liten tåre i øyekroken.

Lillegull er veldig aktiv, og mens vi så på hikket den, suttet på tommelen sin, sparket med beina og vinket med hendene. Lillegull var også veldig ivrig etter å ta på hodet sitt, passet på å vise seg frem så vi fikk se han/henne skikkelig 🙂 Nå som jeg vet alt er bra kan jeg slappe av, og nyte å ha startet på andre trimester 🙂

Fine babyen vår

MiniTiger

Viser seg frem!

6 tanker på “Ultralyd

 1. Såååå kos! Babyen vår var mer beskjeden og lå å krøka sammen beina så vi ikke skulle se om det var jente eller gutt 😛

  • hehe.. Lille trollet lå mye på siden også, så fikk ikke sett om det var jente eller gutt. Men en venninne som jobber som sykepleier sa senere at ut fra det hun så på bildene var hun 90% sikker på at det er jente, så blir spennende å se på neste UL om hun har rett 😉

   Er så moro å se hvordan de beveger seg der inne og se at de faktisk allerede nå har personlighet 😀 Går det bra med deg så langt ut i svangerskapet?

  • hehe.. du kjenner det garantert bedre enn meg siden du er 100 dager foran, men har en liten aktiv tass selv 😛 kan bli moro når de små begynner å gå/løpe 😛 Vi får bare krysse fingrene for at de roer seg etter fødsel 😉

   • Dem sier at aktive barn i magen gir rolige babyer så jeg satser litt på at det er det som er tilfelle for meg 😛 Jeg var veldig aktiv da jeg lå i mammas mage (mye mer aktiv en brødrene mine) så det kan jo hende at det er noe som er arvelig.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s