Svangerskap vs fyllesyke

Jeg vet ikke hvordan det er med dere andre som er/har vært gravid, men jeg vet en ting er sikkert hos meg: Svangerskap minner på mange måter om en skikkelig hangover!!

Jeg tenkte på det da jeg prøvde å våkne i dag, og det slo meg at jeg rett og slett følte meg fyllesyk selv om det er over ett år siden jeg var full sist! Symtomer: kvalme, hodepine, våken men får ikke opp øynene, husker dårlig hva man gjorde før man sovnet, desorientert, sulten men ikke sulten, sugen på cola og kort lunte. Slik har jeg hatt det de gangene jeg har vært fyllesyk men ikke ellers, og for hver gang jeg våkner på denne måten som gravid greier jeg ikke la være å trekke likheter mellom de to! 😛

Nå skal det sies at denne «fyllesyken» går over mye raskere enn originalen, hvor jeg kan være redusert i flere dager. Som gravid går det over etter en dusj og litt mat, så det er jo ikke så ille. Den lille vil sikkert at mamma skal føle at hun har vært på fest selv om hun ikke har det så hun føler seg litt normal. Snill unge da 😉 Min kjære måtte bare smile og si seg enig i at jeg ser litt fyllesyk ut når jeg våkner etter en spesielt drømmefylt natt. For der også kommer graviditeten inn i bildet. Jeg har aldri drømt så mye rart som etter jeg ble gravid, og alt er så virkelig at jeg vet ikke om det har skjedd eller om det er en drøm når jeg våkner. Noen ganger flyter drømmen over til at jeg våkner og fortsetter der den slapp, bare nå i våken tilstand. Det skjer også når jeg er fyllesyk! *sukk* jaja… Heldigvis er ikke hver dag sånn!! Bare 5 dager i uken 😛 hehe… bare 6 mnd igjen, og jeg får prise meg lykkelig over at jeg ikke er så kvalm lengre, og at jeg har til gode å kaste opp i dette svangerskapet!

Ha en flott dag alle sammen!! 😀

2 tanker på “Svangerskap vs fyllesyke

  1. Haha, ler litt her! 🙂 Jeg føler så med deg, da dette er en fin beskrivelse på hvordan jeg hadde det! 😉 Så jadda, det er helt normalt! Kos dere masse framover!! Har trua! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s