Magen vokser

Nå har jeg kommet til uke 13 (i morgen) og magen vokser og vokser. Det er tydelig at MiniTiger vokser i et forrykende tempo nå! Må jo nesten legge ut nytt magebilde så dere får se 🙂

Magen min!

2 tanker på “Magen vokser

  1. he he he…ser at buksene dine kanskje blir trangere siden det etterlater seg buksemerker på hoftene dine…;-D

    Men kroppen din ser veldig spretten ut fordet! Du spiser ikke som om du er to ……formoder jeg? Veldig bra! 😀

    • Ja det strammer godt, så kommer ikke unna de buksemerkene 😉 Spiser absolutt ikke for to i mengde, men spiser jo det jeg tror er sunt for barnet. Hun får jo i seg det jeg spiser på godt og vondt, så prøver å holde vekten så normal som mulig for både min og hennes del 🙂 Men blir jo meget happy av kommentarer som du kommer med her da 😀 Tusen takk!! 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s