Glorious life!

Påsken har vært fantastisk! Som den påske-elskeren jeg er hadde jeg ikke forventet noe mindre, og jeg er strålende fornøyd!! Min kjære ble med til hjembyen min for å besøke familien, og vi hadde en herlig uke på ferie sammen. Ekstremt deilig å få tid til hverandre når hverdagen utenfor er hektisk og travel. Mamma gleder seg i alle fall til å bli bestemor! Vi fikk tre bodyer med henne, pluss en tykk dress som kan holde babyen varm om høsten, med verdens mykeste pels og bjørneører på så den ser ut og kjennes ut som en kosebamse. Kanskje litt tidlig, men er jo i uke 13 i morgen, så det går vel greit 😉 Koselig at de gleder seg så mye!! Ellers er det ikke så mye som skjer utenom svangerskap og samboerskap. Vi koser oss masse, og feirer 8 mnd sammen i dag 😀 Han styrer og steller for meg, og passer på at jeg ikke stresser eller bærer tungt.

Med bekkenløsning følger det fryktelige smerter i ryggen, og det hindrer gangen min. Derfor har min kjære skaffet meg krykker jeg kan bruke når det blir for ille. Er ikke sjeldent jeg er låst fast i sofaen fordi jeg ikke kommer meg opp når han ikke er hjemme, og det er fryktelig kjipt. Med krykkene blir jeg ikke fullt så hjelpesløs lengre! 😉 Fine mannen som fikser og ordner 🙂

Så nå vokser magen veldig fort, jeg er blid og fornøyd til tross for smerter og liten bevegelsesfrihet, og vi er snart i gang med å finne en fin tre roms leilighet så vi har god plass når babyen melder sin ankomst 🙂 Regner med det blir flytting i løpet av juli eller august, og det passer bra når terminen er tidlig i oktober. Mye spennende som skjer fremover! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s