Bakholdsangrep!

Har noen opplevd å bli angrepet bakfra? Det er IKKE moro!!! Særlig ikke når det er av en giftig manet i et hav du ikke er kjent i!

Dagen begynte greit, med deilig frokost på hotellet. Vi fikk leid oss en scooter, bestilt litt turer, og skulle ta veien til stranden. Vi tenkte at siden vi hadde fått anbefalt en strand skulle vi dra dit, men anbefalinger tar vi IKKE imot igjen!!!!!

Etter 5 minutter i vannet kjenner jeg noe som kommer borti meg, og jeg skvetter litt. Jeg er ikke redd for å bade, men jeg er jo litt nervøs når jeg er i vann! Jeg har ikke direkte vannskrekk, men vann er ikke mitt rette element, selv om jeg er skorpion. Jeg elsker å være på sjøen i båt, men bading er jeg ikke så fan av.  Anyway! Jeg skvetter til, og tenker at jaja… det er vel en fisk. Men monsteret kommer tilbake, og det suger seg fast. Det er noe av det ekleste jeg har opplevd, å kjenne at noe slimete og ekkelt beveger seg rundt på kroppen din. Du har ikke kontroll, du får den ikke av, og du kjenner panikken stiger. Jeg ble hysterisk! Jeg hyler og prøver å få dette beistet av meg, og når det ENDELIG går kommer jeg meg opp av vannet fortere enn svint. Ferdig med bading for i dag!!!

Når jeg treffer håndkleet kommer anfallet. Jeg har ikke hatt skikkelig angsanfall på flere år, og det er ikke noe moro! Jeg ligger på en strand med mange mennesker, foran min kjære, og puster, peser, hikster og skjelver. Jeg får ikke puste, og jeg kjenner jeg får panikk på nytt. Jeg er ikke veldig pysete, men dette tok nesten knekken på meg! Etter en stund med gisping og prøve å puste går det litt bedre, og når det eneste man får frem til den som vil hjelpe er «ikke rør meg!! Jeg får ikke puste!» så blir jo stakkaren veldig hjelpesløs.

Når jeg kommer til hektene igjen ser jeg at jeg har to bitt som blør, flere brennskader, og kloremerker. Brennmerkene svir noe helt forjævlig, og jeg kjenner pulsen øker på nytt. En hyggelig turist kommer bort å sier han så hva som skjedde, og kommer med gode råd om hva jeg kan gjøre for at det ikke skal spre seg, og for at det skal slutte å svi. Apoteket neste!!

Der får vi eddik å rense med, og det svir omtrent mer enn selve skadene! HAr du noen gang bitt brent av en brennmanet?? Dette er 100 ganger verre!!! Vi finner oss en ny strand vi har vært på før, og en meeeeget skeptisk TigerTone går ut i vannet. Hun tviholder i sin kjæres hånd, og han blir pent nødt til å holde henne tett inntil seg. Jeg kjenner at det er nok en stund til jeg føler meg komfortabel i vannet igjen! Snorkleturen vi skal på i morgen blir nok en noe mer spennende og skeptisk opplevelse enn jeg hadde regnet med….

4 tanker på “Bakholdsangrep!

    • Nei vet ikke det desverre… men fikk ikke større skader enn noen bitt, noen brennmerker og litt magesmerter. Magesmertene er mest sannsynlig etter anfallet jeg fikk… Tviler på den var dødelig 😉 Men vondt? kan du banne på at det var, og det svir bra enda 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s