Thailand del 2

Siden det blir litt mange og lange innlegg om jeg skal skrive dag for dag tar jeg med det nyeste og mest spennende som har skjedd. Jeg har klappet tiger!!!! 😀

Dag 9:

Vi har leid oss drosje en hel dag for å dra inn til Phuket Zoo, og jeg gleder meg helt sykt!! Drømmen er jo å se tiger på nært hold (kanskje klappe???) og siden vi er i Thailand må jo det la seg gjøre?? Drosjen vil ha 800 bath for en hel dag, og det er jo ikke så ille! (160 NOK)

På veien stopper han ved en elefant-gård, og vi får se en liten baby-elefant som kan mange søte kunster. Jeg får meg en veldig våt nyss på kinnet, og den er bare sååå søt! Etter litt mating og kosing drar vi videre til zoologiske have, og vi begynner utforskingen. Første vi ser er mange små krokodiller, og jo lenger vi beveger oss bort jo større er de. Plutselig ser vi en tiger ligge i et bur helt ved siden av veien! Jeg tar bilder, men da jeg snur meg tror jeg nesten ikke mine egne øyne.

Rett bak meg er det en opphøyning, og der ligger en DIGER tiger (haha.. rimte) og knurrer. Ingen bur, ingen sperringer, ingenting! Kun en lenke som ikke sitter fast i noe. Jeg er i 7vende himmel!! Vi kommer ganske nær, da tar en mann og bare fint og pyntelig veileder meg heeelt bort til tigeren. Jeg er i sjokk! Han plasserer meg helt inntil tigeren, og jeg sitter så inntil som det er mulig å komme. Han plasserer begge hendene mine på tigerens svære kropp, og jeg holder på å svime av! Ikke av skrekk, men av spenning! Drømmen gikk i oppfyllelse med et brak (knurr i dette tilfellet. Vennlig håper jeg!) og jeg sitter å koser meg en to meter lang tiger! De tar bilde av meg og pusen og jeg er helt i ekstase! Tiger er jo favoritten min over alle dyr, og jeg fikk endelig ta på det!! Ikke bare ta på, men kose med! WOW!!!

Litt etter blir jeg plassert i en stol rett ved den store (sikkert pappa’n siden den er så stor) og får en liten tigerbaby på fanget. Den spreller og lager morsomme lyder, leker med armen min og oppfører seg som hvilken som helst kattunge (bare 4 ganger så stor!) Er litt redd for at den skal klore meg, siden klørne er dobbelt så svære som en voksen katt, men det gikk bra, og jeg fikk mitt livs opplevelse! Vi kjøper gladelig bildene de tok, og jeg er en meget oppspilt og lykkelig dame! Min kjære er ikke like villig til å posere med tigeren, så det blir til at jeg er den tøffe (dumdristige?) her.

Vi ser ape-show, krokodille-show og babyelefant-show. Alt er veldig moro, og vi koser oss masse! Etter en lang dag i dyrehagen drar vi hjem, og jeg kan lettet og fornøyd synke ned på sengen med boken min. O BOY! Jeg har klappet tiger!!! Det blir ikke bedre enn dette!!

Nå er vi tilbake på rolige Koh Lanta etter hektiske dager rundt omkring. 🙂

8 tanker på “Thailand del 2

  1. Hehe,du har så rett,Tigertone.Derfor jeg safet meg med å si tror 😀 Tigere er uansett majestetiske dyr.Aldri skjønt hvem det var som gjorde løven til dyrenes konge.For tigeren er det største kattedyret i verden.

    • I min verden er Tigeren dyrenes konge. Den banker løven ned i støvlene både når det kommer til fysikk, størrelse, evne til å snike osv.. De greier seg uten å gå i flokk, og kan angripe fiskere ved å svømme ut til båten å hoppe opp fra vannet og rive mannen ned i vannet. DET er genial jakteteknikk!!! Har alltid hatt tigeren som favorittdyr, og føler en viss samhørighet med dem siden jeg er født i tigerens tegn. Var en stor opplevelse å få klappe en 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s