Thailand del 1

Dag 1: Dette er del 1 av reisebrevet jeg sendte familien. Siden det er over en uke siden er det kanskje litt rar skrivemåte, men det overlever dere 🙂 Dette er fra vi ankom Koh Lanta!

Da har vi endelig landet i Krabi, etter 11 timer lang flytur. Flyturen var behagelig, vi ble kjent med flere nye mennesker som vi pratet med under turen, og vi fikk god mat. De viste filmer på tv rett foran oss, og vi kan vel trygt si vi har hatt det verre!

Vi har kommet oss på bussen og venter i spenning på at sjåføren skal kjøre oss til Ao Nang. Derfra skal vi finne oss en måte å komme oss til Koh Lanta og finne hotellet vårt der. Vi har booket oss inn to netter på Mermaid Resort, og hører mye bra om dette stedet. Det ligger på vestsiden av Koh Lanta, og dermed får vi en fantastisk utsikt til vakre strender og nydelig kystlinje. Vi hører mye fint om nordsiden også, så må jo finne ut om det stemmer 😉

Været ved ankomst er lettere overskyet og sol, 25 grader i luften, og meget fuktig. We LOVE it! Dette er fantastisk, og vi kunne ikke fått en bedre start på ferien. Alt har gått meget smertefritt, fra vi dro fra Oslo til vi endte opp her i Krabi i nydelige Thailand. Dette er starten på et fantastisk eventyr som vil vare hele to uker!

Etter litt om og men har vi endelig kommet til hotellet, og innlosjert oss med bagasjen. Vi skiftet raskt til mer sommerlige klær, ettersom temperaturen stiger raskt her. Vi bor 100 meter fra stranden, så vi måtte jo sjekke ut hva som fantes der. Synet osm møter oss der er en kritthvit strand så langt øyet kan se begge veier, sanden er så fin at finkornet salt er grovt i forhold. Det kjennes ut som vi går på silke! Vannet er kroppstemperatur, og vi står bare i vannkanten og kjenner bølgene slå over føtter og tær. Sanden er så fin at når vannet trekker seg tilbake blir sanden med ned og vi synker ned i den.

Vi går til strandrestauranten 3 meter bort, og vinner oss et bord. Det er veldig få mennesker rundt om kring, så det er rolige omgivelser. Vi bestiller nydelig thaimat som snaker helt himmelsk, og bestiller oss drikke. Min kjære får den beste appelsinjuicen jeg har smakt, så søt at jeg mistenker den for å IKKE være fra Norge! Hehe.. Jeg bestiller frosen ananas shake, og det er tydelig at friske frukter brukes her. Vi sitter å nyter, og tenker at livet blir knapt bedre enn dette.

Vi er totalt utslitte etter nesten to døgn på bena, så vi sovner på hotellet rundt kl.16. Vi er jo tross alt vant til -17 nå, så når luften er kroppstemperatur slapper man så fullstendig av at man greier ikke holde seg våken om man har søvnmangel.

I daværende skrivende stund sitter jeg på terassen til hotellrommet, klokken er 22.00, og luften er fortsatt 30 grader. En kjølig bris fra havet kjennes i ny og ne, gresshoppene spiller, og en liten gekko har tydeligvis blitt kompis. Den sitter nå på skulderen min og kikker ned på hva jeg skriver, eller den farter rundt på magen, tastaturet eller hodet mitt. Koselig 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s