THAILAND!!!!! <3

Da er dagen kommet (ja det er natt enda, men det er riktig døgn i alle fall!) og jeg og min kjære har store planer om å reise til THAILAND!!! Krabi er stedet, og reisens første mål er Koh Lanta. Baggene er pakket, pulsen har senket seg, og jeg holder på med siste ryddingen før avreise. Tiden står stille i leiligheten, og jeg sitter med et smil om munnen. I dag går en av mine største drømmer i oppfyllelse, og jeg kan ikke si hvor takknemmelig jeg er for at jeg får bli med på denne turen! Tusen Takk, min kjære! ❤

Så nå er jeg tilbake om to uker, og siden jeg ikke vet noe om nettverk og slikt der nede kan jeg ikke garantere det blir mer blogging før jeg kommer hjem. Tiden vil vise, og får vi nett blir det jo et innlegg eller to, dog det ikke er prioritert 😉 Siden telefon ikke er det billigste der nede er mail en fin ting (kjære venner som vil meg noe når jeg er der nede: telefonen vil være avslått det meste av tiden) og jeg sjekker mailen de dagene jeg ev. har nett!

Ses om to uker folks!! 😀

8 tanker på “THAILAND!!!!! <3

  1. Halloen igjen,Tigertone.Håper du har det bra i Thailand.Fant ikke noen mailadresse der jeg kunne spørre,så jeg bare spør her.Har skrevet noen innlegg om pikkstørrelse.Lurte på om du som jente kunne kommentere det jeg har skrevet?Gjerne også på mail hvis det er noe du føler du ikke ønsker å si i kommentarfeltet eller som du mener jeg bør ha med eller tilføye.Email: whatever-85@hotmail.com

    • Koser meg masse, jenter! Livet kunne vært verre, og jeg anbefaler thailand til alle og enhver 😉 Håper dere har en fantastisk tilværelse i kalde Norge.. Kan ikke si jeg gleder meg masse til å komme hjem til minusgrader.. hehe.. Stor klem tilbake!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s