Stress!

Ok.. Pust! Inn nesa og ut munnen. Eller var det omvendt? FAEN! Husker ikke hvordan jeg puster lenger heller nå jo! Dette MÅ jo bare bli bra!

Det meste er pakket, det meste er planlagt ang.reisen, ingenting er planlagt fra vi kommer dit, jeg kommer garantert til å glemme noe, min kjære kommer i alle fall til å glemme noe (senil grunnet alder) og jeg VET flyet kommer til å fall ned! Reisefeber er den verste feberen du kan ha, men samtidig den beste. Verst fordi hjernen fungerer på så forbanna høyt gir at man greier ikke tenke gjennom alt på en ordentlig måte, bra fordi, vel, man skal faktisk reise! (DET burde du greid å tenke ut selv lille venn…)

Så nå ler jeg av morsomme og mindre morsomme (alt er relativt) blogginnlegg fra andre blogger, syns synd på min kjære som har jobbet så mye i det siste og har siste innspurt i dag, og er stolt av meg selv for det fantastisk bra salget jeg hadde i butikken i går og i dag. Flink pike!  I går ble kvelden tilbragt i Ulvehiet, og jeg har seriøst ikke ledd så bra på lenge! Alt for å unngå å tenke for mye på hva osm kan gå galt med flyturen. Takk gutter (og jente) for den oppløftende stunden! 😀

Nå skal jeg krype tilbake under dynen, hyperventilere ferdig, for så rolig vaske ned leiligheten. 🙂

2 tanker på “Stress!

    • Like så søta! Prøver å venne meg til å omgås jenter, men er vannskeligere enn det ser ut ;P Bra vi to er som vi er! Gjør overgangen lettere! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s