Kjeder meg!

Jepp, utrolig men sant. Gubben er på jobb (ja kjære, du begynner å bli gammel.. men er like glad i deg uansett da.. hehe.. 😉 ) Jeg ligger på sofa’n med Pacific Blue på tv2 sumo (takk, tv2.no, for denne fantastiske nettsiden) og sikler litt på TC og McNamera og føler sommerfølesen sprer seg i kroppen. Nå spør dere sikkert dere selv hvordan man kan kjede seg når man planlegger tur. Nå skal dere høre!

Jeg har pakket ferdig alt jeg skal ha med meg, jeg har vasket så mange maskiner tørkestativet rommer, lagt sammen de som hang der fra før, vasket opp kopper, sortert klesskapet mitt, laget meg middag, spist middag og ryddet rundt. Nå kjeder jeg meg noe het grønnjævlig, og etter 5 episoder Pacific Blue begynner jeg å få dosen min føler jeg! Fortsatt to timer til gubben (hihi) er ferdig på jobb, og da sover jeg sikkert med vibratoren i hånden og et smil rundt munnen.

*sukk* What to do now???

4 tanker på “Kjeder meg!

 1. Hei Tigerwoman eller Tigertone eller hva jeg nå skal kalle deg.Litt forvirret med hensyn til navnskifte.

  Lurte bare på om det var noen forskjell på skriving av blogg i wordpress i forhold til vgb.

  Ellers får du ha en fin kveld videre selv om du kjeder deg 😀

  • skjønner du blir forvirret 🙂 Tigertone funker fint 😉

   Jeg syns wordpress er bedre. Vgb er et lite samfunn der man blir presset ut om man ikke blir godkjent, man danner seg en fals krealitet av at de som kommenterer er venner, og man kan ikke skrive fritt som her. Jeg syns også oppsettet av dashbordet på wordpress er bedre, og det er ikke feil i hytt og pine. Jeg er veldig fornøtd med bytte av blogg, og jeg anbefaler alle som er lei andre bloggsamfunn til å flytte hit. 🙂

   Ha en flott kveld videre du også 🙂

 2. Vgb slet så mye med problemer i det siste pga oppdateringer og jeg som hadde lyst til å blogge med en gang.Så jeg byttet til blogg.no jeg.

  Vet ikke så mye om slike bloggsamfunn jeg,men er jo greit å få litt tilbakemelding på innleggene sine da.Og ja,internettvenner er ikke det samme som ekte venner.
  Blir antagelig mere blogging etterhvert.Vi får se 🙂
  Have fun in Thailand.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s